Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

PING
LuKi_
ATomasi, no ... Vypnout wifi.. Sice mám ping 32, ale v těch lagách co jsou na SP se prostě nedá hrát. Nikde jinde mi to nelaguje než na SP a to hraju na low, 1078*1024 nebo jak to je přesně. A ty lagy co mám to je něco staršného ... A nemyslím, že to je PC, když před 12 lety se potřebovali uplně, ale uplně jinačí komponenty než mám teď... A 4 jádro od AMD FX 4100 s frevkencí 3,6 GHz až 3,8 GHz s 2 GB grafikou od AMD Radeon HD 6670 a ktomu 8 GB ram bohatě stačí..
[img]http://speedtest.net/result/5290329444.png[/img]
z testu internetu.. A vážně mě to nebaví při 12 let staré hře aby mi to takto lagovalo a poslouchat v GR "lageři" atd..
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Tearsko
k tomu kanálu :
Najdi si na tom routri niekde na spodu routru alebo podla označenia routru ip adresu cez ktorú sa na neho v sieti pripojíš, ak ti to nikto neprenastavoval tak nick admin ,heslo admin a prenastav si kanál na iný. Možno máš vela wifín v okolí tvojej na jednom kanáli a ruší sa to. Na sledovanie kanálov sú aj rôzne programy ktoré necháš chvílku spustené a tak si zistíš ktorý kanál je najmenej vyťažený a ten si nastavíš.
Geroj
Neaktívne, Lock! keby niečo napíš SZ o unlock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%