Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lagy
_Radon_
Zdravím chtěl bych se zeptat mám notebook HP-Procesor Intel Core i5 A grafiku NVIDIA GEFORCE GTX 1050. A přijde mi že se mi občas seká gta. Začalo se mi to sekat jak sem si nainstaloval Snow mod. Jasně že jsem GTA reinstalnul a Snow Mod unistalnul. ale dělá to furt. Fakt už nevím co tam može byt za chybu. Myslím si že je to blbost aby se mi to sekalo při tak staré hry.
Upravil _Radon_ dňa 05.02.2020 20:08
Tearsko
Zapni si v geforce experience zobrazovanie FPS, či ti nejak výrazne dropujú FPS a v akej situácii. Pri W10 je to docela normálne napríklad na admin akciách.
Undefeated420
Vymaž Rockstar Games složku v AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86). Najedeš do ní klávesou win + R ---> %appdata%. To tě hodí do složky Roaming a ty se vrátíš o složku zpátky. Po té najdeš složku Local přesně jak jsem ti napsal tu cestu a celou složku Rockstar Games vymažeš. Mě to pomohlo, když jsem potřeboval se zbavit starých grafických modů atd.
ATomas
GTA SA jede na Direct X knihovne ktera ma svoje limity. Takze to ze mas super vykonny PC je na dve veci kdyz ti direct x knihovna neumi ten vykon vyuzit :D

Jinak to pomuze je tvrdy delete slozky gta san andreas a nova cista instalace.
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
_Radon_
To mi nepomohlo.
Pandy
2 měsíce neaktivní Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasov
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov