Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

[IT] DROPY jiry
Jiry
Čau,
potřebuju radu, už fakt nevím co s tím. Mám tenhle notebook HP Pavilion Gaming 15-ec0200nc Shadow Black Green, nevím mám ho asi 4-5 měsíců a všechno v pohodě, do teď jsem na něm jen pracoval a hrál SAMP.

Včera jsem si nainstaloval CoD WarZone, chvilku jsem to hrál a moc mě to nechytlo, sem tam mi tam hra dropla tak jsem to odinstaloval.
Když jsem to to smazal tak jsem začal mít strašný dropy v SAMPU, cokoliv otevřu např. chrome, správce úloh tak to okamžitě neodpovídá, sem tam mi probliknout ikony na liště. Prostě je to celkově strašně zpomalený, už jsem to projel i CC Cleanerem a stejně je to furt stejný.

Výkon ve správce úloh mám tady
img.tpx.cz/uploads/asdsggsdghf.png

Za nějak radu budu fakt rád, kdo mi s tím pomůže to vyřešit tak ho i nějak odměním na serveru, díky
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Odrs_
Čao, do počítačé se ti dostal VIR ( většinou to bejvá v přidanych složkach na web prohlížeči )
Zkus si prohlížeč dat do do továrka a nepridavat tam nic navíc )

Pokud ani to nepomuže, udělej si zalohu souboru a pc hoď do tovarniho nastavení
taktez to muže delat keylogger

mě to aspoň takto pomohlo
kazdopadne mozna existuje lehčí řešeni tohoto ale takto jsem to aspon udelal já
//M-Power
img.tpx.cz/uploads/531B0FA7-F1EE-4633-AD19-B89CB8B60B00.jpeg
Arbys
obecně ccleaner stojí docela za prd, zkus to projet spíš něčím jako malwarebytes, popř. zkus všechno vypnout, nechat běžet třeba jen gtačko a podívat se do procesů, který ti žere nejvíc výkonu
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Jiry
Nakonec jsem to vyřešil přes nějaké přepisování registrů a funguje to, ale díky za rady Lock!
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů