Informace o serveru
Číst diskuzi
[IT] DROPY jiry
|
|
Jiry |
Přidané 19.03.2020 17:16
|
Založený: 13.06.13
|
Čau, potřebuju radu, už fakt nevím co s tím. Mám tenhle notebook HP Pavilion Gaming 15-ec0200nc Shadow Black Green, nevím mám ho asi 4-5 měsíců a všechno v pohodě, do teď jsem na něm jen pracoval a hrál SAMP. Včera jsem si nainstaloval CoD WarZone, chvilku jsem to hrál a moc mě to nechytlo, sem tam mi tam hra dropla tak jsem to odinstaloval. Když jsem to to smazal tak jsem začal mít strašný dropy v SAMPU, cokoliv otevřu např. chrome, správce úloh tak to okamžitě neodpovídá, sem tam mi probliknout ikony na liště. Prostě je to celkově strašně zpomalený, už jsem to projel i CC Cleanerem a stejně je to furt stejný. Výkon ve správce úloh mám tady Za nějak radu budu fakt rád, kdo mi s tím pomůže to vyřešit tak ho i nějak odměním na serveru, díky |
|
|
Odrs_ |
Přidané 19.03.2020 17:22
|
Založený: 04.09.16
|
Čao, do počítačé se ti dostal VIR ( většinou to bejvá v přidanych složkach na web prohlížeči ) Zkus si prohlížeč dat do do továrka a nepridavat tam nic navíc ) Pokud ani to nepomuže, udělej si zalohu souboru a pc hoď do tovarniho nastavení taktez to muže delat keylogger mě to aspoň takto pomohlo kazdopadne mozna existuje lehčí řešeni tohoto ale takto jsem to aspon udelal já //M-Power
|
|
|
Arbys |
Přidané 19.03.2020 18:00
|
Založený: 02.12.16
|
obecně ccleaner stojí docela za prd, zkus to projet spíš něčím jako malwarebytes, popř. zkus všechno vypnout, nechat běžet třeba jen gtačko a podívat se do procesů, který ti žere nejvíc výkonu
|
|
|
Jiry |
Přidané 19.03.2020 22:11
|
Založený: 13.06.13
|
Nakonec jsem to vyřešil přes nějaké přepisování registrů a funguje to, ale díky za rady
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.