Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Zpomalené PC.
Bratek
Zdravím!

Mám problémy s PC. Mám Notebook s roku 2010 a zdá se mi že opravdu teď není v takové formě, ve které by měl být, podle toho co v sobě má.

Přesněji.
Notebook z roku 2010. Packard Bell EasyNote TK81.
Grafika: AMD Radeon HD 6470M, 2 290MB
Procesor: AMD Athlon(tm) II P360, Dvou jádrový, ~2,3GHz
4 096MB Ram

Ze začátku jsem hrával celkem v pohodě, SAMP bych řekl že i na 90 FPS a mohl jsem v pohodě volat a teď rozjedu max 60 FPS a to jen zřídka a už vůbec nemůžu volat protože mi to laguje jak cyp. Při natáčení to vytáhnu max na 30FPS a hodně krát to padá pod 10FPS a celkem dlouho to na této hladině zůstává. World of Tanks rozjedu třeba jen na 40FPS.

Ptám se tedy, dá se s tím něco udělat, abych trošku probral NTB a mohl krásně hrát ?

PC jsem projížděl AVG a i CCleanerem, vyčistil jsem a stejně to je furt stejné.
Upravil/a Bratek dne 28.07.2013 01:37
HeWhoMustNotBeNamed
Ten procák není žádná sláva.. Ten notebook není nijak starý, ale zároveň nový.. Řekl bych, že by možná pomohl reinstall - popř. obnovení do tovární nastavení. Někdy je prostě potřeba to přeinstalovat..
TheRaP
Mám presne takýto istý problém !
Sh1TeRkO
Naj to zistíš, keď spravíš, čo postol Pixel, ak to bude pretrvávať tak to bude v procesore alebo tak podobne.
TheRaP
Ja by som chcel vedieť ako to mám preinštalovať :D
Bratek
Citace
Pixel napsal:

Ten procák není žádná sláva.. Ten notebook není nijak starý, ale zároveň nový.. Řekl bych, že by možná pomohl reinstall - popř. obnovení do tovární nastavení. Někdy je prostě potřeba to přeinstalovat..

O procesoru vím, že není moc silný ale ze začátku stačil a bylo vše v pohodě. Jen pokud bude problém opravdu s ním tak jsem v řiti. Podle toho co vím tak u NTB vyměnit procesor nejde.
Teď ještě jedna otázka. Bylo by lepší přeinstalovat Win a nebo dát do továrního nastavení ?
HeWhoMustNotBeNamed
Tak, když to obnovíš do tov. nastavení, tak ten notebook bude úplně čistej. Prostě jako když ho rozbalíš a poprvé spustíš..:D Přeinstalací vlastně taktéž.
Bratek
Jasně, takže je jedno co udělám, vlastně do továrního nastavení to bude lepší, protože bude méně práce .. :D
Sh1TeRkO
Windows máš nanovo nahodený do polhodinky, ostatné serepetičky potom dlhšie trvajú.
Bratek
Takže tedy, reinstall je rychlejší ale je víc práce a nahození do továrního nastavení je zdlouhavé ale méně náročné na práci, pokud jsem to správně pochopil ? :D
Sh1TeRkO
Takčitak budeš mať OS čistý, čiže hry a programy musíš nanovo pohádzať. :D
Bratek
Nepovídej :D Jen shit photoshop mi zůstane .. :D ale není problém si to nainstalovat znova .. :D
Sh1TeRkO
Tak hor sa do toho. :D :D Sa zasmejem, keď niečo do***eš. :D
TheRaP
Ako si dám to továrne nestavenie ? :D
Bratek
Radši až zítra, nechce se mi to dělat teď :D No a radši si počkám ještě i na další názory :D :D
yaroush
SA:MP je stará jak metuzalém....rozjede se skoro na jakémkoliv vraku

1. smaž z disku všechno co nepotřebuješ, odinstaluj hry co nehraješ smaž filmy co jsi viděl

2. použij ccleaner
vyčisti a vypni všechny programy při startu(nech si tam opravdu jen skype)

3. Defragmentuj

pokud se to nezlepší tak reinstal windows..ale všem to pomohlo, zkus to taky
Bratek
Citace
yaroush napsal:

SA:MP je stará jak metuzalém....rozjede se skoro na jakémkoliv vraku

1. smaž z disku všechno co nepotřebuješ, odinstaluj hry co nehraješ smaž filmy co jsi viděl

2. použij ccleaner
vyčisti a vypni všechny programy při startu(nech si tam opravdu jen skype)

3. Defragmentuj

pokud se to nezlepší tak reinstal windows..ale všem to pomohlo, zkus to taky

Vše jsme zkusil ale díky Smile
Bonito
MY god ty stěžueš ? :D Já mám v PC Intel pentium IV 3 Ghz (jednojádro) 1,5 gb RAM a 64 Mb integrované Grafiky stova to Hraju jsem o dost pomalejsi jak ostatni hraci a sotva kolikrat jedu a taky si nestezuju. A To nemám ani těch 30 FPS Myslím že nemám ani 25 že mám tak 20 max.
Bratek
Jo, stěžuji si protože tenhle PC má navíc podle toho co má v sobě :D
f86
to co napisal yarous... teda vyčistit, defragmatovat alebo popriapde obnovit do tovarenskeho rezimu... ti pomoze tak cca na tyzden a mozeš tomu verit Smile
pot tyzdni sa to zacne znovu spomalovat. je to taka zplata srdca an par dni.

moja rada:
1. zalohuj si savy a podobne, teda obrazky, muziku a videa na externy disk
2. preinstaluj natvrdo cely win aj s formatom vsetkych pevnych diskov.
3. ak mas len 1 hardisk, pri reinstale a formatovani ten disk rozdel na dve polovice
4. do jedneho bloku teda x86 program files nainstaluj win
5. do druhej polky si sprav zložku hry a tam si instaluj len hry co hras...
6. každy 2 tyžden po reinstale defragmatuj a čisti pc, nieje to zbytočne. ver mi
7. ak nemas hardisk ale flashdisk tak určite zrychlujuci program.
8. v nastaveniach napajania si zvol "vysoky vykon"
9. stiahni a nainstaluj si ADVANCED SYSTEM CARE.
10. teplo je tvoj zabijak. zainvestuj a kup si chladiacu podložku
11. vetky obrazky, videa a hudbu si spuštaj z externeho diku.
12. maj co najmenej aplikacii ktore zatazuju vykon alebo sa spuštaju pri starte winu
13. ak maš eset alebo eset smart security, nahradit inym antivirom, napriklad avastom. eset bere hrozne vele vykonu
Upravil/a f86 dne 28.07.2013 02:41
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů