Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Sekanie hier a videí
-ZTE-
Ahoj asi pred 4 dňami som preinštaloval windows. Inštaloval som z windowsu xp home edition na windows xp professional a neviem si rady čím bude, že mi sekajú hry. Teda konkrétne som skúšal len GTA, ale robí mi to aj u videí video ide, ale nejak sa obraz seká. Písal som aj na PC fórum a tam mi poradili, že by som si mal aktualizovať ovládače od grafickej karty. Dali mi presne link na tu aktualizáciu/update. Po nainštalovaní mi teraz nejde vôbec spustíť hra kliknem a nič. Ovládače mám nainštalované všetky a aj tie aktualizácie a stále nemôžem prísť na zúbok tej chybe. Zostavu mám staršiu, ale predtým sa hrať dalo na low detailoch: AMD Sempron 3000+ 1.80 GHz, 512MB RAM, NVIDIA GeForce 6200 128mb. Vopred ďakujem za rady a prajem šťastné a veselé Vianoce. Smile
ViNceNzoSvK
Povec mi co by si chcel na takej zostave hrat? 128mb grafika je fakt na hranici dnesnej doby ,skor by som povedal ze je hlboko pod minusom. Porcesor ties onicom a ked ktomu este z home das do profesional zhltne to este s poziadaviek viac. Máš všetky ovladače aktualne ,poprípade DirectX?
-ZTE-
áno všetko som aktualizoval, predtým som hral GTA normálne teraz to bohužial nejde, keď som to preinštaloval. Takže by som to mal ešte raz preinštalovať na Home Edition ? Ak áno tak ešte jednu vec som sa chcel spýtať či je medzi home premium a home edition rozdiel.
MagnumCZ
Já bych naopak skusil nějaký starší ovladače,popřípadně ty, na kterejch ti šlo GTA normálně
ViNceNzoSvK
Je rozdiel ,na tvojom mieste si daj naspat home edition a tam to skus.
ViNceNzoSvK
Pat dni bez odpovede. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas