Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém s obrazem u her - DŮLEŽITÉ
Qiperek
Mám ntb a hry které nejsou s ideálním rozlišením (1366x768) jsem až do teď hrál oříznuté. Příklad - gta jsem hrál na 1024x768 a po stranách obrazovky jsem měl dva černé nevyplněné sloupce.

Problém je v tom, že najednou jsou všechny hry roztažené přes celý monitor. Nezávisle na rozlišení, můžu nastavit třeba 640x480 a obraz se stejně rozloží na celou obrazovku. Nemám tušení, jak se mi to povedlo. Jsem zvyknutý na svůj oříznutý obraz, protože 1024x768 vypadá ve svojí roztažené verzi např. u gta opravdu nepřirozeně a vyšší rozlišení si kvůli výkonu nemůžu dovolit. Nevíte, jak to dostat zpět?

Předem díky.
Qiperek
Mám nastavené svoje rozlišení 1024x768 a to nehodlám měnit. Problém je, že obraz se mi teď roztáh a vypadá to na ****. Chci zpět oříznutý obraz se sloupci po stranách.
Morrison321
To isté sa stalo mne, len naopak, ja som mal na starom PC obraz cez celú obrazovku a bol som zvyknutý, no ale teraz som dostal nový PC a mám to isté rozlíšenie, lenže obrazovka už nie je cez celú obrazoku, ale sú tam tie 2 čierne pásy jak píšeš, ale zvykám si na to a až tak jak tebe mi to nevadí Smile
Netuším čím to je
ViNceNzoSvK
Zajtra na PC to pozrem ,je to len prestavrnie v ovladaci grafiky. Aku mas graficku? Format obrazu mas zmeneny 16:9 alebo 4:3.
Qiperek
Kde se mění formát obrazu? Jinak mám ATI Radeon HD 3200
ViNceNzoSvK
Zajtra do obeda tito sem napisem ,niesom na PC ,ATI mam aj ja takze to nebude problem.
Qiperek
Dobře, díky.
ViNceNzoSvK
Vyriesene cez SZ Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů