Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Microsoft C++ Error
Rancens
Zdravím

Konečne sa mi podarilo vyriešiť problém s ovládačmi a mám tu další. Keď spustím SA:MP a chcem sa pripojiť na nejaký server vyhodí mi túto tabulku: [img]http://i693.photobucket.com/albums/vv299/Le_Fried/untitled-19.jpg[/img]

Skúšal som preinštalovať celé GTA aj SA:MP a nepomohlo.

Mám Win 7.

// Ešte som zabudol dodať že Singleplayer mi normálne funguje.
MyReS
vidím ze toho máš Windows XP aj ja mal som take ale problemy harddisku mal som a neviem prečo
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321

>>S1NCE BY 2K13<<
Rancens
Mám Win 7 screen je stiahnuty z netu
MyReS
Aha netuším aj ja mal som a už pokazil som Harddisku a máme nový Hardisku a mám Windows 7 to neviem alebo zle stahoval si chybu netuším
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321

>>S1NCE BY 2K13<<
Xpression
Zkus toto

http://microsoft.com/en-us/download/d...px?id=5555
Rancens

Nepomohlo
Xpression
Máš nainstalovaný SA-MP ve složce s GTA ?
Rancens
Áno
Xpression
A teď mi ještě vysvětli co jsi dělal, že ti to přestalo fungovat ?

sorry za tak dlouho dobu, ale vypadly pojistky..

Kámo, navrhuji kompletní přeinstalování GTA i SA-MP. Následné promazání registrů, které mají něco společného s těmito dvěma programy, odstranění všech složek, "Rockstar Games" i v dokumentech "GTA San Andreas User Files" a nainstalovat znovu.

Pokud si do toho netroufáš, stáhni si TeamViwer, třeba host verzi nebo normální, to je na tobě a rád ti s tím pomohu...
Upravil/a Xpression dne 04.01.2014 12:47
Rancens
SA:MP mi išiel v pohode ešte pred tím než som preinštaloval Windows. Po preinštalovaní mi už hádže tento error.

Mimochodom GTA aj SA:MP som kompletne preinštaloval a prečistil registry. Výsledok bohužiall ten istý.
Hroch12
A při přeinstalaci GTA si smazal poté i složky, kde hra byla? Čistá instalace dost často zabere, popřípadě zkusit jiný crack.
Rancens
Zmazal všetko aj zložky Rockstar Games aj v Dokumentoch aj v registroch.
Delux
Vytvor novy ucet, hod si tam GTA. , pri vyhadzovani erroru to pomoze.
Rancens
Nefunguje ani to
yaroush
Univerzální rada pro všechny problémy.
Přeinstaluj windows.
Víc ti neporadím.
Xpression
Windows teď instaloval, tím to nebude, něco ti tam nesedí. Může to být klidně ovladač, vadná instalačka, chybějící knihovny... a spousta dalšího :D

zkoušej googlit, je tam hodně věcí na toto téma, musíš zkoušet co půjde...
f86
pozri sa či mas

microsoft c++ 2005/2008/2010
a
net framework... 3.5/4.0/4.5

v sedmičke to treba doinstalovať, ta ma iba zaklad 3.0 a nič iné

mimochodom ten c visual co ti dal xpresion je na 64 bit, ak mas 32 tak ti to nepojde
Rancens
Skúšal som rôzne inštalačky atď. s GTA aj s SA:MP ale nič nepomohlo. Takže to zrejme bude chyba v PC preinštaloval som Win nainštalujem veci čo mi poradil f86 a uvidím.

// Mám 64-bitový Win. zrejme vám dám vedieť až zajtra.
f86
gta treba verziu 1.0

tak treba tei visualy a frameworky na 64 bit
thomas23
Start -> klik. prav. tlač. na počítač -> spravovat a tam by jsi někde měl mít sepsaný veškerý hardware (bohužel to nedokáži říct přesně jelikož jsem na linuxu a říkám to z paměti) až najdeš hardware, máš tam nějaký otazníky?
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%