Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA (AO Version)
FlashBack_SK
Čaute ... mám taký problém ... keď nainštalujem GTA (mam ho kúpené) tak mi naskočí neaká AO Version a nejde mi MP ani SP . Za pomoc ďakujem.
_flowy
AO je Adult Only version .. čiže verzia pre dospelých.. nehodíš sem screen čo ti to ukáže ked spustíš to GTA?

zrejme to bude verziou hry, na obale by si mal mať napísane aká je to verzia (v1.0, 2.0, 3.0), ale single player by ti mal bežať normálne, takže je ešte možné že problém bude inde.. hod sem ten screen nech presne vieme čo to napíše.. alebo video
FlashBack_SK
Verzia je v1.0 . Niekdy som hral GTA ako aj SP tak aj MP len teraz to robí problém ... Teraz mi nenaskočilo AO Version ale toto :

http://tinypic.com/view.php?pic=1hyob...5XDQPl_uu8 - toto keď chcem dať Single Player

a

http://tinypic.com/view.php?pic=szbxt...5XDaPl_uu8 - a toto pri MP
_flowy
najprv skús spustit ten samp ako správca.. pravý klik -> spustit ako správca

ked nepojde tak to
skus spustit v rezime kompatibility.. tz. pravy klik na ikonku gta.exe -> Vlastnosti -> Kompatibilita .. tam odškrtni "Tento program spustiť v režime kompatibility" a nechaj tam co tam je (win xp service pack 2).. mas asi Vistu jak pozerám (nechcel by som :D)
Upravil _flowy dňa 10.06.2014 10:11
FlashBack_SK
Skúšal som oboje ... naskočilo mi to čo mam hore na 2 screene ... a mam Windows 7 ne vistu :D
_flowy
skúsme najprv vyriešiť ten single player aby išiel.. ten si skúšal spustiť aj ako správca aj v režime kompatibility?.. ešte jedna otázočka, utiahne ti to grafika? .. lebo sledujem že máš vypnutú priehladosť okien (aero mod).. ked tak si ma pridaj na skype, robo.flowy méno mé
FlashBack_SK
Ok ... požiadal som ťa
Majky_
Ikdyž máš origo, zkoušel sis stáhnout crack?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
FlashBack_SK
Načo keď budem mať CD v CR-romke
TimG
Možno je to ten problém, skús iný crack.
FlashBack_SK
Teraz to s Flowym riešime už vyše 3 hodín a sme v štádiu že singl. ide a pri mp mi pri načitavani padne
_flowy
skúsili sme Spustiť ako správca, Režim Kompatibiilty, preinštalovať aj jedno aj druhé (s vymazaním priečonkov po odinštalovaní), dal som mu svoje exe ktoré mne funguje.. ale ked dá connect, načítava sa multiplayer, a na konci to padne .. a vyhodí error .. dalšie nápady?
yaroush
Taky mám origo, ale taky jsem musel dát crack... :D
Prostě si stáhni jinej crack a mělo by to jít...
FlashBack_SK
Aj crack sme sťahovali :D Nič ... a to pred dvoma rokmi mi išlo na tom istom PC ani som nepreinštaloval Windows proste nič a fungovalo a teraz sa to rozhodlo že to začne padať .
_flowy
ak mas moznost preinstalovat win, isiel by som do toho.. lebo ak ti to pred dvoma rokmi islo normalne a teraz nejde, aj ked sme skusali bár čo, može byť problem že ti to blokuje nejaka ina aplikacia alebo niečo čo máš v tom pc.. ešte som sa s tým nestretol ale logicky mi to tak vychádza
caseyy_
Tak to reinštaluj. Otázka 1 hodinky. Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%