Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Win 8.1 a GTA
DoMiNo
Čus, po přechodu z Windows 7 na Windows 8.1, mi FPSka spadly z 100FPS na 50FPS..
Na Win 7 jsem měl se zapnutým frame limiterem 60fps stálých bez padání a bez něj 100 bez padání.

Teďka na Win 8.1 50 s/bez frame limiteru.
Nevíte jak tento problém vyřešit?
Je to jen u GTA SA, FIFA,Mafie a podobný hry jedou bez problémů..
PS: Nechci přecházet zpátky... :D
kapr
Řeknu ti to tak...na Win 8.1 mi našly ovladače zvuku, internet šel jen na půl (protože ten de**lní win 8.1 si myslel že připojený nejsem, nešel proto zaregistrovat, přitom všechny ostatní programy net používaly). Po 4 hodinách jsem se vrátil k Win 7, na kterém jely ovladače bez problémů, nehledě na to, že ovladač zvuku se ani nemusel instalovat, zvuk šel hned po spuštění systému...prostě ten Windows je k ničěmu. Nepřehledný design bych překousl, ale ta nefunkčnost na mě byla moc.

Jinak ti to nejde protože GTA SA je moc staré na tak nový systém, prej to nějak jde nastavit, zkus pogooglit, možna se něco najde. Víc ti bohužel neporadím, jestli se nechceš vracet k sedmičce. :D
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
kapr napsal:

Řeknu ti to tak...na Win 8.1 mi našly ovladače zvuku, internet šel jen na půl (protože ten de**lní win 8.1 si myslel že připojený nejsem, nešel proto zaregistrovat, přitom všechny ostatní programy net používaly). Po 4 hodinách jsem se vrátil k Win 7, na kterém jely ovladače bez problémů, nehledě na to, že ovladač zvuku se ani nemusel instalovat, zvuk šel hned po spuštění systému...prostě ten Windows je k ničěmu. Nepřehledný design bych překousl, ale ta nefunkčnost na mě byla moc.

Jinak ti to nejde protože GTA SA je moc staré na tak nový systém, prej to nějak jde nastavit, zkus pogooglit, možna se něco najde. Víc ti bohužel neporadím, jestli se nechceš vracet k sedmičce. :D

Tak s těma driverama jsi měl problém asi ty, já teda ne. :D
KeepSmilling
Win 8.1 jsou nej.. Smile
Já mám pro změnu to, že v Singlu mi vypadává myš.. V menu s ní jde pohybovat,ale když klikneš nereaguje to.. Ve hře se nejde ani hejbat.. :D
kapr
Citace
Pixel napsal:

Tak s těma driverama jsi měl problém asi ty, já teda ne. :D

Tak to jsi šťastný člověk. :D Ale to je fuk, stejně se mi nelíbil ani celkový design. :D Jediný plus byl rychlý start. Je tam moc vidět že je to stvořený pro dotykový PC a tablety...všecko zbytečně obrovský.
Upravil/a kapr dne 06.07.2014 18:01
caseyy_
Žiadam aby ste neprispievali, keď nemáte ako poradiť.

Vaše príspevky si preriedim. Ešte raz a budete mať pozastavenie za OFFtopik!
DoMiNo
Přešel jsem zpátky, i když mě to mrzí. eSko můžeš zámek.
caseyy_
Mrzí i mňa. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas