Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Lagy
SamerLP
Zdravím dnes sa mi neviem prečo ale samo od seba mi začalo lagovať GTA proste poobede v pohode išlo úplne ani žiadny lag a teraz mám lagy jak prasa môže to byť serverom či môžem mať nejaký problém ja? lebo nič som od tedy na PC extra nerobil skúšal som aj reset počítača ale nepomohlo.
caseyy_
To je u Teba. Server fičí poriadne.
SamerLP
Aha a v čom by to asi mohlo byť prosím? lebo naozaj divné lebo v pohode šiel dlho v pohode ale teraz začal lagovať jak prasa...
aj spustí sa celkom rýchlo ale keď riadim auto tak strašne laguje.
caseyy_
Aktualizuj grafiku. Pozri ako Ti šlape net.
SamerLP
Grafiku mám AMD Radeon HD 6470M a aktualizovať jak? nikdy som to nerobil ešte.
A internet práve som bol mimo domova kde je horší internet a momentálne som doma a tu mám aj Optiku čo by malo šlapať lepšie... tu je:
[img]http://speedtest.net/result/3607962945.png[/img]
nevyzerá že by bol internet zlý :D
caseyy_
Skús AMD Catalyst zohnať.
Flo_rida
http://driverscollection.com/?H=Radeo...amp;By=AMD
SamerLP
Citace
eSko_ napsal:

Skús AMD Catalyst zohnať.

skúšal som ale priebehom inštalácii mi vyplo obrazovku a nič sa nedialo dosť dlho a nejde to...
eLkO_
Je to u tebe, o tom není pochyb. Myslím, že by jsi měl počítač pořádně pročistit, vyhodit nepoužívané či zbytečné programy (nejlepší na odinstalaci je IObit Uninstaller) Popřípadně použij nástroj Vyčištění disku.
Pokud máš počítač v pohodě, zkus: Ovládací panely - Informace o výkonu a nástroje - Nastavit pro výkon.
Napiš jestli ti něco pomohlo.
caseyy_
Citace
eLkO_ napsal:

Je to u tebe, o tom není pochyb. Myslím, že by jsi měl počítač pořádně pročistit, vyhodit nepoužívané či zbytečné programy (nejlepší na odinstalaci je IObit Uninstaller) Popřípadně použij nástroj Vyčištění disku.
Pokud máš počítač v pohodě, zkus: Ovládací panely - Informace o výkonu a nástroje - Nastavit pro výkon.

Výkon by som nedával. Totálna blbosť.
Paulie98
Odinštaluj driver a a vytvor kontrolný bod sys. - ovládací panel a obnova a tam už to nájdeš.Stiahni Driver Sweeper ( prečistí zvyšky po driveroch).Po stiahnutí resetni PC a klikaj F8 a vyber Safe mode a spusti Driver sweeper a vyber vyčistiť AMD. Resetni
PC a prejdi sem : http://support.amd.com/en-us/download
A vyber všetko podla svojho HW/SW.
eLkO_
Citace
eSko_ napsal:

Citace
eLkO_ napsal:

Výkon by som nedával. Totálna blbosť.

Budiž to byla jen jedna varianta z několika, mě to občas pomáhá.
SamerLP
Tak ďakujem za rady ale divné je to že pred tými pár dnami som bol na nete inde a tam to nelaguje a teraz som zas a nelaguje to len doma divné prosím lock.
caseyy_
Zámok.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas