Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

W7
Alcag
Čus myslíte že kdybych dal do tohoto notasu Windows 7 nelagoval by se ?

Intel Pentium Dual-Core T4200 2GHz, paměť ,3GB RAM, 15.6" širokoúhlý WXGA displej, 320GB disk, DVD/RW mechanika, grafika Intel 4500M, WiFi, BT, kamera, Windows Vista Home Premium.
PazZ
No máš tam vistu takže s win7 by to nemělo mít problém...Ovšem nečekej zase žádnej speed up
Skiper
Prečo by to nemalo ísť. V pohode ti to pôjde.
A o W8 si neuvažoval?
Alcag
Ted sem si totálně nechal předělat stolní PC zejtra si pro něj du a daj mi na něj W8 tak uvidim jaký budou a nechám když tak dát na notas.
Flo_rida
Na noťas bych dal určitě jedině W8. Je o hodně méně náročnější než 7 Smile
Macik
Ked mne to zoberie toto:
img.tpx.cz/uploads/Screenshot%20-%2017.%207.%202014%20,%2023_11_51.png Tak tebe to zoberie urcite v pohode. Smile
Ale ako uz pisali nado mnou, tak by som tam dal W8. Smile
HraseCZE
Maciku ty vole to je kalkulačka ne ?
yaroush
W7 jsem viděl na intel Atom :D je to peklo...W8 neznám....
Doporučuju buď win XP, nebo si tam dej 7 a hodně optimalizuj.
Skiper
Citácia
Macik napsal:

Ked mne to zoberie toto:
img.tpx.cz/uploads/Screenshot%20-%2017.%207.%202014%20,%2023_11_51.png Tak tebe to zoberie urcite v pohode. Smile
Ale ako uz pisali nado mnou, tak by som tam dal W8. Smile

A to som si ja myslel,že mám horšie. Ale ako pozerám sú tu aj horšie prípady :D
twistedTSD
W8 na příklad postrádá průhlednost oken a podobné srandy, takže je o něco méně náročné. Je otázkou o kolik...Ale že by ho ten noťas nerozjel bych se zase fakt nebál..když to jede i na 1 GB RAM a Atomu.:-))
dpq7WImm8w
Citácia
yaroush napsal:

W7 jsem viděl na intel Atom :D je to peklo...W8 neznám....
Doporučuju buď win XP, nebo si tam dej 7 a hodně optimalizuj.
tvoe, Ty si rádce :D prej XP.. vzhledem k tomu, že XPčkum skončila podpora tak rada aby si je nainstaloval je trošku mimo :D Navíc pokud je možnost jít do W7/W8 určitě bych nepřecházel na zastaralý XP.

Ale k věci, W8 by to mohlo rozchodit, ale samotnej OS toho s rychlostí moc nedokáže.
caseyy_
8-čky sú oproti 7-čkám optimilizovanejšie = žerú menej ramky a procesora.
kapr
Sedmička ti půjde v pohodě. Na mojem starém notebooku mam taky dual core podobny a jde bez problému (mám tam teda o kapku vyšší frekvenci). Osmička je sice rychlejší, ale nic tam nefunguje jak má a na starší komponenty může být problém najít funkční ovladač. Samozřejmě mnoha lidem jde bez problému, ale já s ním mám jen špatné zkušenosti.
A kdyby náhodou jela sedmička pomalu, můžeš zkusit vypnout některé grafické vymoženosti v nastavení. Smile
dpq7WImm8w
Neaktivní téma.
zámek.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%