Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Pomalý NTBK ?
TheRaP
Zdravím,
Neviem či tento topic patrí do tejto skupiny ale..

Poslednú dobu (mesiac-dva) môjmu nootebooku nejako s prepáčením jeboce. Je ovela pomalší ako býval, prehliadače sú úplne pomalé. Dokonca posledný týždeň sa mi strašne dlho načítavajú pesničky na youtube a o videách ani nehovorím.
Proste vyzerá to takto, ale to video nejde v strede v tom videu sa zobrazia tie bodky ako "loading..."
[img]http://ctrlv.cz/ivKZ[/img]
Robí mi to proste úplne nervy dokonca aj mobil sa ma pokúša nejako trolliť s tou pomalosťou posledné dva dni. Priznám sa že aj teraz keď rýchlo píšem tento topic tak písmená nestíhaju a musím počkať pár sekúnd kým to naskočí..
Neporadil by mi niekto nejaký program ktorý by mi pomohol odstrániť tieto problémy ? (ccleaner atď mám..)
Často krát sa mi stáva že mi prehliadače prestávajú reagovať aj všetko okolo toho nervy mi to robí niekedy až také že by som ten ntbk vyhodil najradšej z okna.. (bez srandy)

Vopred ďakujem za každú pomoc
caseyy_
Miesto XYZ programov si to rovno preinštaluj - čistý OS - nemá Ti čo spomalovať.
kapr
Nejdříve bych zkusil projet antivirem a antimalwarem (Malwarebytes nebo Hitmanpro). Když nic nenajde tak aktualizace Windowsu. Když nepomůže ani to tak už asi jen úplný reinstal systému.
caseyy_
Citace
kapr napsal:

Nejdříve bych zkusil projet antivirem a antimalwarem (Malwarebytes nebo Hitmanpro). Když nic nenajde tak aktualizace Windowsu. Když nepomůže ani to tak už asi jen úplný reinstal systému.

Reinštaláciu Windowsu má do polhodiny - hodina s nahodením svojích vecí. Myslím, že to bude jednoduchšie, ale však ako chce.
kapr
No, záleží jestli tam má nějaké důležité soubory, já vždycky před reinstalací zálohuju desítky GB a navíc tam mám nainstalovaných několik GB her ze Steamu, které se při mojí rychlosti netu stahují dost dlouho. Takže většinou se snažím najít nejdříve jiné cesty pokud není nutný reinstal. :D Ale jestli tam nemá nic důležitýho, přeinstalované to bude mít rychleji, to máš pravdu.
TheRaP
Citace
kapr napsal:

No, záleží jestli tam má nějaké důležité soubory, já vždycky před reinstalací zálohuju desítky GB a navíc tam mám nainstalovaných několik GB her ze Steamu, které se při mojí rychlosti netu stahují dost dlouho. Takže většinou se snažím najít nejdříve jiné cesty pokud není nutný reinstal. :D Ale jestli tam nemá nic důležitýho, přeinstalované to bude mít rychleji, to máš pravdu.

Však toto, tie steam hry, to je hlavná vec prečo nechcem reinstal win..k tomu môj pomalý internet.....
Ten reinstal by som si nechal ako poslednú možnosť
TheRaP
Citace
Exie_ napsal:

Citace
TheRaP napsal:

Citace
kapr napsal:

Však toto, tie steam hry, to je hlavná vec prečo nechcem reinstal win..k tomu môj pomalý internet.....
Ten reinstal by som si nechal ako poslednú možnosť

Udělej to, co jsem napsal v minulém příspěvku.

Jop, idem nato (y) Smile
TheRaP
Chcel by som sa ešte spýtať na baterku..
Volakedy mi vydržala aj hodinku a pol aj viac....no včera som mal 100% odpojil som kábel od ntbk a za 10minút sa mi vybil...
kapr
U baterky záleží co na tom notebooku děláš a jak s baterkou zacházíš. Pokud tam baterku necháváš přestože ho máš připojený do sítě, tak se životnost baterky dost snižuje. Taky pak záleží na značce atp.
Můj notebook vydrží na baterku něco přes 2 hodiny, při zatížení hrami samozřejmě maximálně půl hodiny. :D
caseyy_
Stiahni si BatteryBar. Uvidíš info o baterke. Ale myslím, že ak si ho nechával furt na kábli (i keď mal 100%) tak sa Ti rapídne znížila výdrž. ďalším faktorom je, čo na ňom robíš. Či si znižuješ jas, či si dávaš šetrný mód. Appka Ti napovie. Zistíš kolko máš % opotrebenia batérie. Já mám po roku 20% príklad.
TheRaP
Aka čiže pokial som mal v notebooku baterku a nechal som taktiež pripojený kábel k ntbk tak sa znižuje životnosť ?
A keď vyťiahnem baterku a necham len pripojený kábel k ntbk tak tým nič nezkazím ?
kapr
Teď mě ale napadlo...jestli ti to s tou baterkou dělá až teď, co máš pomalý systém, tak se nediv, možná máš v systému zalezlý nějaký program co ti zabírá velkou část procesoru nebo RAMky, takže je to jako kdyby jsi na tom hrál dost náročnou hru.
TheRaP
Ja ešte keď sme pri tom.....
Na pracovnej ploche sa mi z ničoho nič zobrazili nejake dokumenty...a sú priesvitné trocha...
A v mojom priečinku sa mi tiež z ničoho nič zjavili tieto subory
[IMG]http://i61.tinypic.com/s2tbns.png[/IMG]
Upravil/a TheRaP dne 22.07.2014 18:16
kapr
Citace
TheRaP napsal:

Ja ešte keď sme pri tom.....
Na pracovnej ploche sa mi z ničoho nič zobrazili nejake dokumenty...a sú priesvitné trocha...
A v mojom priečinku sa mi tiež z ničoho nič zjavili tieto subory
[IMG]http://i61.tinypic.com/s2tbns.png[/IMG]

Sorry za opožděnou odpověď. Vypadá to na nějaký svinstvo, word si sice vytváří skryté soubory na ploše (takže pokud máš zrovna spuštěný word, není to nic divného), ale po vypnutí wordu zase zmizí. Každopádně co jsou ty soubory v dokumentech nemám ponětí. Projeď si to tím antivirem a antimalwarem.
dpq7WImm8w
Neaktivní téma
zámek.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%