Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Chyba mojho PC ?
Julian
Ahojte.Ked hrám SA MP tak mi seká hra ale donedávna mi to vobec nerobilo začalo to zo dna na den.Dakujem za každu pomoc Smile)
Rosta
Nedal sis tam nejake skiny aut apod..?
Julian
Ne nedal
twistedTSD
A co jiné hry? V nich žádné problémy nepozoruješ?
Julian
ja mam len samp nehram na pc hry :D
Tearsko
a hráš na stolnom alebo notebooku ?
Rap
Citace
Julian napsal:

začalo to zo dna na den.

Neprováděl jsi nějaké velké změny v počítači ? Např. neinstaloval jsi nějaké programy či aktualizace ?
Nestahují se ti nějaké data ?
Používá někdo z tvého domu připojení k vašemu routeru ?
Julian
Hraju na stolnom.Aktualizace ne ale daval som programy 2 a nič sa mi nestahuje ja mam USB net.
eGhE
Keď ti to seka , tak chod do winu ctrl+alt a del prejdi na procesy , sprav screen a vlož ho sem .
TaIrEnToS
po čase sa ti sam PC spomaluje skus si urobiť defragmentaci disku Smile a ked nepomože tak skus preinštalovat Win. ;) odporučam program ADvanced system care 7 alebo CCleaner ;)
Tearsko
preinštalovať win koli tomuto ?to je zbytočnosť. Keď defragmentáciu tak v prvom rade prečistiť od nepotrebnýh dát a potom defragmentovať . Skontroluj aktualizacie ovládačov. Ako tu niekto písal skontroluj procesy a výkon alebo prihoď screen. Na pozadí ti môže bežať niečo čo zaťažuje .
CC cleaner a podobé programy ak nevieš s nimi dostatočne pracovať tak si môžeš viac uškodiť ako pomôcť.
twistedTSD
Ještě pro jistotu - máš tedy na mysli to, že se ti vyloženě zasekává obraz a nestíhá PC, a ne že bys měl lagy, kde se obraz pohybuje relativně plynule, ale "sekají se" např. hráči okolo tebe?

Ccleaner je myslím v základu nastaven celkem rozumně, alespoň tedy pokud nebudeš čistit registry. Projel bych PC s ním a samozřejmě i ta defragmentace je dobrý nápad. Tímhle nic nezkazíš a PC nebude tak zatížený.
twistedTSD
Neaktivní.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas