Informace o serveru
Číst diskuzi
Blikání obrazovky
|
|
Mugisek |
Přidané 31.08.2014 16:21
|
Založený: 27.09.13
|
Zdravím, dnes 31.8 se mi stalo že mi žačlo problikávat SAMP na vašem server, na jiných serverech mi to jede v pohodě, když jsem se snažil napojit na váš server za jiný nick šlo to. Jak to mám vyřešit ? Smazání gta_sa.set nepomohlo a nepomohl ani reinstall a jiné GTA. Předem díky za pomoc. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 31.08.2014 16:25
|
|
Mě se to taky stalo, když ke mě nastoupil jeden hráč. (cheater) Já jsem si první oddělala to gta_sa.set, pak jsem si stáhla nový crack, to nepomohlo tak jsem přeinstalovala samp, taky nešlo. Tak jsem zapla jen single, ten jen normálně, pak jsem šla na jinčí server, tam mi to šlo taky normálně a potom, když jsem se připojila, tak mi to blblo stále, ale potom jsem se připojila, zkusila jsem si dát párkrát /spec ID, což ty nemůžeš no a potom mi to po chvilce naskočilo. Jo a ještě jsem i resetovala PC a taky nic. |
|
|
Mugisek |
Přidané 31.08.2014 16:28
|
Založený: 27.09.13
|
No mě to na ostatních serverech jede ale na tom vašem ne, opravdu bych nechtěl přijít o mé nahrané hodiny, peníze, auta.. Opravdu nevím co stím stáhnul jsem už 4 nové GTA chyba je prostě v mém pc někde musí být ještě složka kde jsou další soubory, opravdu nevím EDIT : To je pěkné že jsi dala Spec, nemáš i něco pro mě? EDIT2: Děkuji moc Ondrah98 Už mi to jede, stačilo jen aby mě admin zabil, byl jsem někde pryč z mapy nebo co Ještě jednou díky moc Upravil/a Mugisek dne 31.08.2014 17:03 |
|
|
Yamamoto |
Přidané 07.09.2014 13:36
|
Založený: 02.12.13
|
Tady tedy vyřešeno. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?