Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém s Internet Explorer.
andyyzz
Zdravím,
Už to mám několik měsíců, ani nepamatuji od kdy se to začalo dělat, pravděpodobně, když mi Windows 7 Home Premium, který používám, vnutil nové updaty. Internet Explorer, který nepoužívám, a který není nastaven jako výchozí prohlížeč mi se mi sám automatický spouští a otevírá, a to opakovaně, i po restartech počítače. Především se mi to ale stává, když jsem na internetu na jiném prohlížeči (Chrome). Chci se tedy zeptat, jestli je možné, nějak tomu automatickému otevírání zabránit, **** mě to! Za každou radu budu vděčný, podrobnosti doplním podle potřeby.
Livik7
Máš CCleaner ? Jestli ano tak tam poze zakaž spuštění internet explorer při zapnutí PC. Hotovo, ende Smile
Pokud nemáš, tak si myslím že by to bylo i někde v ovládacích panelech ale to netuším.
andyyzz
No právě při zapnutí PC se mi to nespustí, ale v průběhu používání. S CCleanerem to zkusit můžu, ovšem ještě to nemám.
twistedTSD
A to jako jen tak, samo od sebe? Aniž bys na cokoli klikl? ukáže se v něm nějaká stránka?
andyyzz
Ano, jen tak, samo od sebe, aniž bych na cokoli klikl. Ukáže se v tom normální domovská stránka, jako kdybych to normálně spustil.
twistedTSD
No to je dost zvláštní. Jednak bych si zkontroloval, že jsou nainstalovány veškeré aktualizace, a pak určitě stáhnout nějaký slušný antivir/nástroj k odstranění malware (Malwarebytes, Kaspersky Virus Removal Tool apod.) a pořádně proskenovat PC.
andyyzz
Mám Norton a celé PC skenuji pravidelně. Aktualizace mi Windows vnucuje tím, že když vypínám PC a nějaké aktualizace jsou tak je sám nainstaluje. Ale taky to dělám ručně, když mi to napíše. Zatím se snažím odstranit všechny toolbary a podobnou havěť, mám podezření, že je to těmi toolbary.
FLAPS
Skús AdWare, alebo MalwareBytes.
andyyzz
Děkuji všem za rady, už se mi to delší dobu nestalo, takže to asi opravdu bylo nějakým toolbarem. Můžete Lock!, kdyžtak potom napíšu.
twistedTSD
ok
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas