Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Acer Aspire V3-771G vs. Lenovo IdeaPad G710
-ZTE-
Zdravím, chcel by som si v budúcnosti zaobstarať nový notebook. Už mám dva vybraté, ale neviem sa rozhodnúť, že ktorý by mal byť ten vyvolení. Tak sa obraciam na vás:
http://alza.sk/acer-aspire-v3-771g-gr....htm#popis
http://alza.sk/lenovo-ideapad-g710-bl...143398.htm

Vopred ďakujem za vaše rady. ;)
LuKi_
Ten Acer je výkonnější, ale acer není moc dobrý na hry, takže pro mne jen kvůli toho výkonu bych bral Acer, ale kdyby si našel jinačí než acer a skoro stejně silný tak bych bral jinačí
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
-ZTE-
Tak to teraz prvý krát počujem, že ACER nie je dobrý na hry nie je to jedno veď to je o komponentoch vo vnútri alebo sa mýlim ?
LuKi_
Ale prostě.. Já mám notes acer a jinačí notesy než acer o trochu slabší jsou mnohem lepší. Acer prostě moc neumí udělat notebooky na hry. Ale máš pravdu, ten acer je fullhd i mnohem výkonnější tak ber jeho. Ale nekupuj ho na alze, alza je předražená jak svina.. Kupoval jsem si chladicí pastu a v alze stála o 40 kč víc než v obchodě kde jsem si ji kupoval.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
f86
acer absolutne

to lenovo je celkom dobre ale pozri si nieco s vacsou ramkou, aspoin 6gb, mozno aj 8 a urcite nekupuj ten najvacsi kram... rozmer obrazovky 15.5 je najidealnejsi
Respy
Citace
LuKi_ napsal:

Ale prostě.. Já mám notes acer a jinačí notesy než acer o trochu slabší jsou mnohem lepší. Acer prostě moc neumí udělat notebooky na hry. Ale máš pravdu, ten acer je fullhd i mnohem výkonnější tak ber jeho. Ale nekupuj ho na alze, alza je předražená jak svina.. Kupoval jsem si chladicí pastu a v alze stála o 40 kč víc než v obchodě kde jsem si ji kupoval.

Tak si mal asi chybný kus.Acer na hry rozhodne je.Ja mám acer 5 rokov starý (už nepoužívam) a rozbehnem na nom gta 4 na 25-30 fps čo je dosť slušné. GTA:SA 100fps bez problémov a s inými hrami by problém nemal si myslím.(Nebola to nejaká mašina klasický notebook za cca 650e)
Určite by som bral ten Acer.
Upravil/a Respy dne 17.10.2014 16:26
-ZTE-
O ramku sa nebojím tú by som si v budúcnosti určite dosadil. Ak máte aj vy nejaké tipy na nejaké takéto notebooky za takúto cenu teda do 650€ tak určite ich sem dávajte budem len rád, ale procesor notebooku chcem sby mal minimálne 4 jadrá.
twistedTSD
Acer vypadá velmi dobře. Lenovo má trochu novější procesor (Hashwell), ale to je celkem jedno...Větší baterie, rozlišení, lepší grafika - asi bych šel do Aceru...Ale řeknu ti, do školy bych ani jeden z nich tahat nechtěl. :-))
-ZTE-
Tak do školy ho ani brať asi nebudem tam sa dosť kradne a nechcel by som oň prísť.
DoMiNo
Mam Acer a zatim jsem rozjel všechny hry co jsem zkoušel a co jsem chtěl hrát. Smile
dpq7WImm8w
Bez aktivity, takže považuji za vyřešené.
zámek.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů