Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Mikrofon
Baseball
Zdravím
Včera při výpadku server jsem zjistil že mi nešlape mikrák. Jdu do nastavení mirkofon tam vůbec není. Zapojen v PC je. Nevím jestli je chyba v kontaktu a nebo v mirofonu. Mám mikrofon na sluchátkách.
Test antiviru: NEGATIVNÁ

Děkuji
Upravil/a Baseball dne 21.10.2014 16:35
Fellaz
Jestli takové ty nekvalitky z tesca, alfy za 80-100kč nediv se.
Odešel, mě takové mikrofony odchází ze dne na den.
Tom14
Jestli máš nějaký, jaký tvrdí Fellaz, tak si kup tento, http://alza.cz/trust-starzz-mikrofon-...329295.htm je levný, kvalitní.
Baseball
Nem ám docela kvalitní set za 500kč (sluchátka+mikrák)
Fellaz
Tak na to mi jednou pomohlo, reinstalovat zvukovku.
Wanty
aktualizuj ovladace
dpq7WImm8w
Pomohlo to?
Případně by bylo fajn kdyby jsi zkusil jestli Ti nefunguje jen tento nebo jakýkoli který zapojíš, popisem který jsi dodal se nehneme z místa protože to může způsobovat hodně věcí.
Baseball
Citace
Detroit napsal:

Pomohlo to?
Případně by bylo fajn kdyby jsi zkusil jestli Ti nefunguje jen tento nebo jakýkoli který zapojíš, popisem který jsi dodal se nehneme z místa protože to může způsobovat hodně věcí.

Nepomohlo. Jiný nefunguje. To same neni v nastavení - jsou tam jen sluchátka ale mikrofon ne.
dpq7WImm8w
No, pokud tomu nepomohli ani aktualizace, můžeme vyloučit chybu na softwarové úrovni a zaměřil bych se spíše na fakt, že má špatný kontakt v místě kam ten mikrofon zapojuješ, čistě náhodou nemáš na PC dva konektory kam můžeš zapojit mikrofon?. Mimoto v nastavení toho moc nezmůžeš.
Baseball
Zdravím.
Vyhledal jsem v pc "mikrofon"
Oběvila se tato chybová hláška
Your current default speech engine does not support this action this time.

Doufám že pomůžete fůů
dpq7WImm8w
Jo to je hezký, ale neodpověděl jsi mi na předešlou otázku.. nemáš tam náhodou dva konektory pro sluchátka?
Baseball
Nemám.
dpq7WImm8w
No, jak říkám.. ze strany softwaru chyba není, takže bych se přiklonil k tomu, že nefunguje konektor pro připojení mikrofonu, takže Ti zbývá ho vyměnit. Jinde problém vážně nevidím.
Zatím uzamykám vzhledem k 5 denní neaktivitě, kdyžtak odemknu kdyby jsi ještě něco chtěl.
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů