Informace o serveru
Číst diskuzi
LoL problém
|
|
Link |
Přidané 02.11.2014 13:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 108
Založený: 14.12.13
|
Čauko, Mám problém se stažením aktualizace LoL. Normálně se mi to stahuje a najednou se to zastaví na 84%. Zkusil jsem to restartovat a znovu se to dostalo k 84% a znovu to přestalo. Co mám dělat? Děkuji. PS: Vždy se to zastaví na 278MB Screen: https://img.tpx.cz/uploads/sadsdasad.png PS: Ono se to posunuje o 1% po chvíli ale MB se nesnižují a Rychlost nezvyšuje ![]() EDIT: Už sem to vyřešil prosím Lock |
|
|
SKNxRaptoRx |
Přidané 02.11.2014 21:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 379
Založený: 03.09.12
|
Ahoj, Odporučoval by som chvílu počkať mne to napr. zastavuje na 33% a potom to ide, ale ak si to už skúšal a s inou aktualizáciou si takýto problém nemal tak vyskúšaj tieto kroky 1. Pochybujem ale skontroluj či máš miesto na disku ![]() 2. Keďže každy vie že LoLko netreba bugovať, ale ono si vystačí samo tak skus hore pri krížiku dať tie 2 ozubené kolieska a tam zvol tlačítko "REPAIR" a počkaj 5-10min potom zatvor celé LoLko a skus to znova |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 05.11.2014 21:39
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
Kdyby jsi se orientoval trochu prostředím, tak vedle té doposuď stažené velikosti máš v závorce rychlost a pokud je tam 0 tak se logicky nic stahovat nebude. Updaty lolka jsou občas celkem pomalé vzhledem k přetížení serveru, takže bych to zkusil zapnout a nechat co to udělá.. ne to po 10ti minutách vzdát. Mimoto, vyřešeno - zámek. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 HlasůBudu s rodinou.
13 HlasůVelikonoce neslavím.
11 HlasůMám jiné plány.
13 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online