Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

San Andreas Multiplayer THE SERVER DINDT RESPOND. RETRYNG
Kaskad3r
Zdravím lidičky. Obracím se na váš web protože už si nevím rady kde je chyba. Koupil jsem si origo DVD GTA San Andreas s tím že jsem se těšil zahát si multyplayer.
Klasicky jsem nainstaloval DVD se hrou na disk, stáhl patch EN/US 1.0, který sem nainstaloval do složky se hrou, pak jsem stáhl nejnovějšího klienta SAMP - konkrétně 0.3z R2, který jsem samožřejmě nainstaloval též do složky se hrou a dal jsem i vyjímku do brány firewall. Používám základní antivir windows defender.
Po zapnutí klienta si vyberu jakýkolik server a při připojení to pořád hlásí THE SERVER DINDT RESPOND, RETRYNG...... A pořád dokola se to RETRYNGUJE
Už jsem docela zoufalý že nevím proč to nechce fachčit.

Jestli s tím máte někdo dobré zkušenosti jak to rozchodit moc díky za odpovědi a díky moc za rady ...
RuliiKkO
Zkusím pohledat řešení, zatím bych ti ale chtěl říct.. že stahnutý GTA SA a instalovaný přes Deamon Tools je to samé jak Origo, kdyby ti nešel ten origo tak si stáhni nějakej z netu.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Baseball
Vyzkoušej stáhnout kilenta zde z webu. (je nahoře oranžové okénko)
ATomas
vypni windows defender a zkus to
Kaskad3r
Mel jsem stazeny GTA z netu a nainstalovany z deamona. Myslel jsem ze to nejde protoze nemam origo DVD jako je to u vetsiny her... nemas origo ( CD klic ) treba napriklad tak si nezahrahje clovek multyplayer.
Na rockstargame.com nemam registraci, tak si rikam jestli to neni treba tim.
Z tutech stranech jsem zkusil stahnout klienta a problem porad stejny.....
Vypnul jsem defender a problem stejny ..... ach jo ....
RuliiKkO
Citácia
Kaskad3r napsal:

Mel jsem stazeny GTA z netu a nainstalovany z deamona. Myslel jsem ze to nejde protoze nemam origo DVD jako je to u vetsiny her... nemas origo ( CD klic ) treba napriklad tak si nezahrahje clovek multyplayer.
Na rockstargame.com nemam registraci, tak si rikam jestli to neni treba tim.
Z tutech stranech jsem zkusil stahnout klienta a problem porad stejny.....
Vypnul jsem defender a problem stejny ..... ach jo ....
Ono když stahuješ GTA z netu a napíše ti to že nemáš origo CD je logické že potřebuješ stáhnout "crack" (soubor gta_sa.exe) ten jen přetáhneš do složky Rockstar Games, přepíšeš a hraješ. Smile

Kaskad3r
Jasne chapu, vím jak se crackujou hry.... single mi normalne fungoval ale ten multak mi vubec nejde a zkousel jsem snad vse... i rady z youtube a nic.
Musí být někde registrace ? jako treba na rockstargame.com apod ...
Jakou verzi patche mate. Mam pocit ze na verzi 2.0 to nejde ani spustit
RuliiKkO
Žádne patche nemáme, ani regisrace. Stahneš klient 0.3z a hraješ Smile

edit:// Jsou jediné 2 registrace pro hraní, jedna je zde na webu a druhá na srvru.

Kaskad3r
ja kdyz nestahnu patch a nenainstaluju tak mi multiplayer nejde vubec. Spustim ho jen bila obrazovka a kam to skoci do singlu
RuliiKkO
To se ale stalo skoro každému, jen si teď nepamatuji jaké bylo řešení :D Vyčkej a možná někdo odpoví.

Baseball
Hele je moc možnosti, přidej s me na Skype ( mám ho v podpisu ) pod tímto textem dole.

Něco s tím udelame
DoMiNo
Zapni Internet Explorer, klikni na Settings->Internet options v záložce vyber Internet connections a dej lan settings. Vyfoť to a postni to sem.
Kaskad3r
Snad je to spravne, nerad pouzivam explorer. Jedu pres firefox nebo chrom...

Jsem se dočetl, že můžu mít špatně nastavenej router, ale jak se do něj dostat to netušim, to už je těžký.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%