Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zamrzávání
Mikull
Zdravím,
Jelikož jsem vyčerpal všechny svoje možnosti laického znalce, obracím se na pomoc sem.
Asi týden mi notebook dělá neplechu. Zapnu ho - běží cca 30-60 minut a pak se celý zasekne. Po restartu běží plynule i několik hodin dokud ho nevypnu a při dalším zapnutí ten samý scénář.

Notebook jsem pročistil
Prohlédl jsem antivirákem
Nepřehřívá se
Prach zlikvidován

Budu rád za každou radu.
hormoskunk
Začlo to dělat z ničeho nic? Kdy jsi naposledy měl přeinstalovany windows? Ja antivirum moc nevěřím, proto žádný nemám a když mi začne pc/noťas blbnout, tak ho raději přeinstaluju, měl jsem potíže právě s antivirem, to je asi jediné comůžu říct. Navíc je jisté pokud se jedná o vir, že reinstalace windowsu je vždy účinější než projití antivirem.
eGhE
Pravda , antivirusovi program je akurat dobry ked mas origo zakupenu liceneciu , a nie nejake trial verzie , cracknute , free .. V momente ked ti zamrzne , tak nic nereaguje ?
Mikull
Ne, nic. A když mám puštěnou nějákou hudbu tak se z toho stane mučící zvuk.
hormoskunk
skus tu reinstalaci windowsu, pokud si to ještě neudělal
kapr
A jak je notebook starý? Podle mě je to docela zásadní informace. :D
Pokud však není moc starý tak to projeď malwarebytes, ten se narozdíl od klasického antiviru zaměřuje jen na malware a kolikrát se mi osvědčil lépe. Antivir je dobrý tak na prevenci, ale často přes něj pronikne mnoho virů, zvlášť u free verzí.
dpq7WImm8w
Ještě mě tak napadlo, když si čistil to PC, projel si i grafiku? Mě ten PC dělal něco podobnýho přičemž stačilo jenom pročistit větrák a chlazení na grafice a frčelo to jak má.
esIT
Citace
Exie_ napsal:

Citace
hormoskunk napsal:

skus tu reinstalaci windowsu, pokud si to ještě neudělal

Omlouvám se, ale tohle není odpověď.
Lenost na prvním místě, aniž se pokusit chybu opravit. Sám, nebo s pomocí na nějakém diskuzním fóru.

Ospravedlň ma, ale niekedy je lenosť (reinštalácia) lepšia volba ako pol dňa hladať nejakú chybu.
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 Hlasů
31%
Budu s rodinou.
13 Hlasů
24%
Velikonoce neslavím.
11 Hlasů
20%