Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

very low pc
MakaPig
sevas - mam takyto fejkovučký kompík

Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
Video Card NVIDIA GeForce GT 220
Memory 4 GB
Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit

ked mi niekto napise ake hry mi na tom pojdu tak budem rad pretoze nemam co hrat a potrebujem poradit.
Teczka83
Na tomhle ti pujdou starší strategie. CaC Generals a tak. Auta zkus nějaky starší nfs třeba, nebo ford racing.
MakaPig
Skusim, ale strategie su neni nič pre mňa NFS som hrával to ma nebaví
kapr
Hotline miami, jakékoli GTA starší než IV, Killing Floor, Left 4 Dead, Portal, Half Life 2, Doom 3, Team Fortress 2, Counter Strike, nějaký COD by ti taky mohl jít...Terraria...možná nějaký Hitman...je toho moc, ale na všechno si nevzpomenu. Mezi indie hrami se určitě najdou i aktuální kousky, které rozjedeš. U AAA titulů se však budeš muset poohlédnout po starších.
MakaPig
boha to je tak zly komp ? Čo by bolo najlepšie dokupiť do toho ?
kapr
Vyloženě zlý není, teď se dívám na grafiku, a tu máš docela vpohodě. Procesor už je ale slabší. Takže by to nemuselo být až tak hrozné jak jsem myslel. Každopádně zkus ten http://systemrequirementslab.com/cyri jak tu přede mnou posílali. Ukáže ti to jestli hru co chceš rozjedeš nebo ne.
MakaPig
Grafika je celkom dobrá teda aspoň podla videí čo som pozeral :D musím pozreť nejaký dobrý pocesor, vieš mi nejaký poradiť ? Nechcem nič extra len aby mi na tom išli nejaké novšie hry
GaUneR
Všetky diely Assassins creed okrem Unity si na tom v pohode zahráš (najnovší diel Rogue má nizke nároky) , aj GTA 4 rozbehneš. Far cry 3, Dead island, CoD MW 1,2,3. Cs GO, Mafia 1,2. Sleeping Dogs (Podobné GTA)..Je toho vela, Len treba hladať
kapr
Citácia
GaUneR napsal:

Všetky diely Assassins creed okrem Unity si na tom v pohode zahráš (najnovší diel Rogue má nizke nároky) , aj GTA 4 rozbehneš. Far cry 3, Dead island, CoD MW 1,2,3. Cs GO, Mafia 1,2. Sleeping Dogs (Podobné GTA)..Je toho vela, Len treba hladať

Dokonce, tak to jsem asi podcenil. :D V tom případě je to docela OK.

Co se týče procesoru, tak jak se tak dívám tak nebude snadné sehnat nějaký pro tvojí základní desku...je dost možný že i tu desku bys musel koupit novou. Ale zase nechci lhát, jen jsem narychlo koukl na heureka.cz, alzu a v googlu to taky nic moc nenašlo.
Morrison321
Mám úplne rovnaký PC. Nie je to moc určené na hry a upgrade sa tam tiež nejaký velký robiť nedá a hlavne neoplatí.
Socket 775 RIP

Rozbehneš tam CS:GO na low, Far Cry 3 pochybujem, Assasina 1,2
Ten procesor eše ujde ale tá grafika ti rozhodne bude robiť problémy aj pri hrách jak mafia 2 ak nechceš hrať na 30 FPS a low samozrejme.

Ak hladáš niečo na čom si dobre zahráš za málo peňazí potom si kúp nejaké Pentium G3250 napr. k tomu nejakú grafiku do 100€-150€, dosku, zdroj a slušne si zahráš a výhodu máš ešte že ten Pentium neskôr možeš nahradiť treba I5

Inak na tomto už si v pohode zahráš far cry 4, metro, Bioshock infinity, assasina 4 a pod sračky :D s
Upravil Morrison321 dňa 11.04.2015 11:35
NYPD_ONDAJEE
mám velmi podobný notebook a čo som teda skúšal tak som tam úplnej pohodičke rozbehol hry ako MAFIA 2(stredné alebo nízke), Simcity (2013) na stredné a nízke detaily, Counter Strike Global offensive (na Low pre plynulé hranie), The Sims 4, Dragon Age 1 (dvojku som neskúšal), Half life 2 s epizódamy som dal dokonca na HIGH detaily, FIFA 14 ( tá ti pôjde dozaista na HIGH), Portal 1 a 2, Team Fortress 2, no a možno by si mohol rozbehať aj Mass Effect 1 zo zaklínačom 1 tých hier je vela stránka ktorú ti tu posielali je kvalitná no často sa mi stalo že mi to vyhodnotilo napríklad Portal 2 ako hru ktorú za žiadních okolností nespustím no skúsil som a hra mi išla na high s 30 FPS... čiže rozhodne by si mal poskúšať aj ty sám Smile ten pc čo máš nieje až taký zlý no budeš sa musieť uspokojiť možno aj s menšími detailamy
+ ako sa tak pozerám na HW nároky určite aspoň na stredné detaily rozbehneš aj ešte stále pomerne nový Total War: Rome 2
Upravil NYPD_ONDAJEE dňa 11.04.2015 09:31
MakaPig
ďakujem všetkým za pomoc, určite dám na vaše rady môžete Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%