Informace o serveru
Číst diskuzi
Bugy
|
|
Daniel_ |
Přidané 12.04.2015 14:10
|
Založený: 29.11.13
|
Ahoj, mně se od včerejška začali dít takové divné bugy. Mam problém třeba že se všichni přestanou hýbat, jako kdyby byli esc, a pak po chvilce se my to zase rozjede a někdy také ne takže musím jít relog. Další věc je když mam premium tak my nejde několikrát po sobě dát nitro. Potom také se my děje že se my zasekne tachometr, a nebo také když pošlu za právníka někomu žádost aby se vyhájil, tak se my to sekne jako ta zpráva ne ta hra atd. A mam to jenom na SP nikde jinde ne, a kontroloval jsem si internet a tam to je také v pohodě, tak vůbec nevím co to je |
|
|
Tearsko |
Přidané 12.04.2015 14:17
|
Založený: 07.03.12
|
Chyba pripojenia = internetové lagy = slabý signál wifi / zlý wifi router / nekvalitné pripojenie káblom ( prerušované ) Mne osobne toto robí ak hrám na wifi ( mám šunt router za pár korun a je dosť ďaleko od izby ) a na kábli všetko ide hladko. |
|
|
nemo |
Přidané 12.04.2015 14:21
|
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, tak jak je to s tím internetem? Jakou máš rychlost? Popř: Pokud to máš přes wi-fi router tak ten ti hrozně ubírá. Doporučuju kabel, který je ve všech směrech lepší, kabel je prostě kabel. Nemáš také třeba nevhodnou grafiku nebo procesor? Bylo to dřív než od včerejška, stávalo se ti i jindy? |
|
|
Pandy |
Přidané 12.04.2015 14:34
|
Založený: 14.12.14
|
Souhlasím, mam rychlej net, ale pres wifi lagy jako prase,proto ted pouzivam kabel USB. taky pomaha dat si grafiku na low (esc-nastaveni-rozsirene), to taky pomaha, mela jsem lagy mocný, a ted jak jsem zkombinovala tyto 2 věci, tak mam pokoj a hra šlape rychleji jak hodinky, doporucuji *Tu sem* |
|
|
Morrison321 |
Přidané 12.04.2015 15:32
|
Založený: 06.04.12
|
Nestabilné pripojenie, tiež mám také, ale zvykol som si. Všetko čo si napísal je jak keby si popisoval moju wifi Preto hrám len keď je dobré počasie a nie je na mňa pripojený sused Citace Další věc je když mam premium tak my nejde několikrát po sobě dát nitro To je zrejme preto, že máš premium klasik, ale na neobmedzené nitro potrebuješ aj premium car. Citace Potom také se my děje že se my zasekne tachometr, a nebo také když pošlu za právníka někomu žádost aby se vyhájil, tak se my to sekne jako ta zpráva ne ta hra atd. To je tým internetom, zaseknutí hráči a to že ich vidíš jak ESC, zaseknutý tachometer (neuberanie paliva), zaseknuté texty (privolanie vozidla,...), to všetko patrí pod zlé pripojenie. Citace A mam to jenom na SP nikde jinde ne, a kontroloval jsem si internet a tam to je také v pohodě, tak vůbec nevím co to je To je blbosť, ale je pravda, že na SP jak keby nefungoval na tento problém nejaký "refresh". Tiež sa mi stáva že mi skočí ping treba na 600 na 1 sekundu, všetkých to hodí do ESC, mne sa všetko zamrazí a keď mi za sekundu skočí na 40 tak sa to už neodmrazí. Pritom na iných serveroch sa to vždy jak keby refreshne a odmrazí sa to a všetko ide zas OK. Na SP keď mi to spraví tak už automaticky idem relog.. |
|
|
nemo |
Přidané 12.04.2015 15:54
|
Založený: 28.09.14
|
Citace Na SP keď mi to spraví tak už automaticky idem relog.. Tak, tak. :D |
|
|
Daniel_ |
Přidané 12.04.2015 16:27