Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o PC - Lagy na serveru
Tom14
Zdravím asi už 1 měsíc mam na serveru lagy, nevím čím to je, jelikož mi jiné hry jdou úplně v pohodě, tak se chci zeptat, jestli nemáte nějaký nápad jak těm lagům zabránit.
Bratek
Teď je otázka jestli se jedná o lagy hry a nebo o internetové lagy. Jakým způsobem ti to laguje? Seká se ti hra sama o sobě a máš málo fps nebo se ti to kouše způsobem že vidíš třeba hráče poletovat, vracíš se třeba o metr při jízdě autem apod.. ?
Tom14
Zasekávám se já, prostě že jdu normálně a najednou se to sekne
Morrison321
Akú máš zostavu ?
xenon
Mne to zvyklo robiť keď som mal notebook esťe a sa mi niečo aktualizovalo pozri si vo windows update ci sa ti tam njeco neaktualizuje..
Tom14
Morrison321 - hraji samp asi už 3 roky, nikdy jsem ty lagy neměl podle mě to sestavou nebude.

+ lagy jsem měl, ale jenom když jsem vstoupil do té oblasti u stadionu ls jak tam byla ta mise, že si musel zachránit toho týpka.
Bratek
Můžeš si zkusit aktualizovat ovladače komponentů pomocí Driver boosteru a jak říkal Morrison, sepiš sem i komponenty sestavy a operační systém.
Tom14
Napíšu to až zítra dneska už jdu spát
Baseball
Až budeš pociťovat lagy dej screen z toho když držíš F5 (Client Network Stats). Děkuji pak se může jednat dále :D
Tom14
Už se mi to neseká, může se Lock!
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%