Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

[IT]Problém so zamrzaním.
TheRaP
Ča,
Dnes som spozoroval jednu vec, ktora mi neskutocne pili nervy a hrozne ma to zarazuje pri hrani, ale hlavne zavodeni.
Dostavam nepravidelne 1-10sekundove zamrzanie obrazovky ked hram SA:MP. Asi tyzden do zadu som mal tiez problem s lagmi, ale myslim ze to bolo tym ze som mal ntbk daleko od routera ale presunul som si ho asi na 2m od neho, a uz ziadne problemy nemam.
Asi 4 dni dozadu som preinstaloval komplet ntbk a vsetko vymazal (tovarne nastavenie), myslel som si ze vsetky tieto problemy prestanu a budem moct hrat ako posledne roky co tu hram. Docela ma zaskocilo ze mam takyto problem s tym spominanim zamrzanim.

Vedel by mi niekto pomoct ? Urcite dotycneho odmenim To jsem nechtěl

Upravil TheRaP dňa 13.06.2015 19:00
Mike
Nemáš něco s diskem?Popř.screen z Crystal Disk Infa.
TheRaP
Pre mna je IT španielska dedina, niečo ako crystal disk pocujem prvy krat :D
Mike
Hoď mi do SZ tvůj skype,tam ti vše popíšu.
TheRaP
Ešte nejaká pomoc ? Pretože ja som fakt v koncoch s nervami. V hre som dostaval posledny den 15sekundove zamrznutia, internetom to urcite nebude. Mam to uz aj ked som na internete a proste mi nacitava 20sekund nejake stranky a aj tu ked si pozeram web tak sa to neskutocne dlho nacitava. Doteraz som nikdy ziadny taky problem nemal a ked som si dal ten notebook do tovarneho nastavenia (v stave ako ked som ho kupil) tak vzdy mi to slapalo ako hodinky proste a teraz ? je to katastrofa...
Mam nainstalovany len chrome + adblock, gta:sa, samp a cclenaer
Skiper
Aktualizuj grafiku a directx. Ak si ten ntb celý preinstaloval tak tam máš staré ovládače
Mayo
ako povedal skiper akutalizuj ovladace. alebo: https://youtube.com/results?search_qu...ng+gta+sa+
trosku odveci > keby si mal male FPSka tak co ti radim je: [zmenit rozlisenie na 800x600x32] - [zapnut game booster] - [choď do správcu úloh (ctrl+alt+delete) > procesy > nastaviť prioritu > vysoká.]
TheRaP
Skiper ako mam aktualizovat grafiku a direktx?
Skiper
Amd či nvidiu máš? Directx ti pošlem na skype keď prídem domov z mesta
Janci
Skús si poriešiť takú vecičku, volá sa to že Driver Booster 2. Mali by mať aj free licenciu a to je vec, ktorá ti aktualizuje všetky ovládače, prípade nainštaluje nové.
Skiper
Citácia
Janci napsal:

Skús si poriešiť takú vecičku, volá sa to že Driver Booster 2. Mali by mať aj free licenciu a to je vec, ktorá ti aktualizuje všetky ovládače, prípade nainštaluje nové.

To jo, ale mne Driver Booster ešte ani raz neaktualizoval ovládače na grafiku / directx.
TheRaP
Amd mam, ale skype som este nenainstaloval
Skiper
http://support.amd.com/en-us/download
Toto stiahni to Automatically Detect and Install Your Driver

A tuna máš na directx
https://microsoft.com/cs-CZ/download/...aspx?id=35. Doplní ti to .dll súbory na hry, ktoré tam máš.

Pri každej novej hre nainštaluj pribalený directx alebo použi tento na nájdenie a následné nainštalovanie súborov .dll , ktoré daná hra potrebuje
Ondrah98
Neaktivní Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov