Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Náhodné výpadky
Reggie_
Zdravím,
někdy během hraní SAMPka (hlavně během dlouhého závodu-.-) se mi prostě najednou všichni hráči hodí do ESCu, čas se stopne a hra mě vyhodí do přihlašovacího okna a v chatu mi to napíše 'The server is restarting..'. Jsem jedinej komu se tohle stává, popřípadě máte nějaké řešení? Už mě to vážně leze krkem, protože díky tomuto nevyhrávám akce. :D Zřejmě to může být chyba internetového poskytovatele, to nevím, ale tak radši se vás zeptám.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
TimG
Chyba je v internete podla mňa. Občas sa to stáva aj mne.
dpq7WImm8w
Příkláním se k verzi, která je nade mnou. Tyto výpadky způsobuje povětšinou internetové připojení.

Zeptám se, jak jsi připojen k internetu, wifi/kabel?
Reggie_
Tak to bude to určitě tím no, protože hru mám originál, takže mě tam nemá, co narušovat, a jsem připojený přes drát.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
TimG
Tak ja som cez WiFi a občas sa mi stane, že mám ping nejaký čas okolo 60 a potom sa mi stane toto čo Tebe. Ale keď si cez kábel, tak by Ti to robiť nemalo no..
dpq7WImm8w
No, taky nějak nechápu, jak se Ti tohle může stávat.
Každopádně, zkontroluj kabel jestli není poškozen, to by taky mohla být příčina tohoto problému. V případě že ne, tak bych se asi obrátil na svého poskytovatele, že Ti blbne připojení a ať se staraj, když to platíš.
dpq7WImm8w
Považuji za vyřešené.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas