Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

notebook chyba !!
FiniX
Čaute mam notebook packard bell neviem čo mam z pc je to windows 7 home premium zapnem pc a čakam cca 5-10min ukaže že nejsom na internete kliknem na nejaku ikonu a a nič začne sa to ibw načítať ale nič sa nestane nejde ny vypnuť z pc som asi pred 2dnami vybral baterku w dal naspať a išlo to a teraz my to nechce isť prosim o pomoc a prepačte za chyby pišem to na mobile a na rychlo
Salamoun
Rád bych Ti pomohl. Ale vůbec sem tě nepochopil.. Problém je v tom, že ti nejde (nenačte) internet?? Smile
FiniX
No nejde my internet a ešte ani programy otvoriť
Salamoun
Co máš za systém?
//EDIT Aha windows 7.. Máš v nich obnovu?
FiniX
Ako že obnovu ako CD od windowsu či ?
Salamoun
Ano, myslím si, že jde o systémovou chybu, která by si blbě řešila a hledala. Já osobně bych obnovil systém (!zálohuj si data!). Pokud se ti do toho moc nechce, tak skus obnovit systém do dnu, kdy ti to šlo v pohodě.
Tress
control panel - all control panel items - recovery :D
Salamoun
Zdar more tress :D A čo je asi obnovení? :D
Tress
cst :D
sak ja mu napsal jen cestu :D tu si mu nedal jazyk
FiniX
No ako sa tam mam dostať mne nejdu zložky a CD nemám
Salamoun
Hele narovinu.. máš legální či nelegální systém? At to můžeme vyřešit..
dpq7WImm8w
Tyvole, tady je to jeden větší opravář jak druhej Facepalm. Ještě jednou tu uvidim nějakej výplod typu "stáhni si je z torrentů" tak Vás z toho webu vykopu.

+ Promazáno od hovadin, který tu nemaj co dělat a ke všemu porušujou pravidla sekce.
Tress
tvoje citace je trosku mimo :D nikdo tu nejmenoval konkretni stranku
(ucite ne ja ve smazanem komentu)
napsal sem "sezen si nekoho s cd, nebo stahuj"

pokud bys mel neco smazat za propagaci warezu tak prostimte zacni u sebe kde bez okolku napises konkretni vec kde muze stahovat Smile

cau
Salamoun
Tress :D :D :D Fenix už jsi to pořešil nějak nebo potřebuješ další pomoc? Kdyžtak mi tu napiš svůj skype a vyřešíme to tam.. Smile
FiniX
No už my ide pc nechal som ho vybiť možete lock
CzSK
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů