Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém se Steam Vyřešení odměna 10mg !!
chmelda
Ahoj potřeboval bych poradit.
Mám problém když zkouším hlas na steamu v nastavení (viz.příloha) tak mluvím jak robot a když hraju nějakou hru přes steam a chci do hry mluvit tak mi skoro nerozumí a jen mi to šumí
možná časem přidám nahrávku jak mluvím a jak to zní.
Poznámka: mikrofon funguje dobře při skype není žádný problém.

Za každou radu bych byl vděčný
s pozdravem chmelda

Ten kdo tento problém vyřeší má u mě 10MG
Kdo chce mi fakt pomoc a pomůže tak muj skype je chmelda96 pomoc přes skype= +5mg

//edit: Omlouvám se stala se chyby dnes na TS3 jsem to zkoušel a $kill$ mě slyšel takže to funguje i na TS3 i na skype
Upravil/a chmelda dne 21.10.2015 19:49
ViNceNzoSvK
A keby skúsiš iný mikrofón do steamu? Či je to naozaj len chyba steamu.
chmelda
Citace
ViNceNzoSvK napsal:

A keby skúsiš iný mikrofón do steamu? Či je to naozaj len chyba steamu.

Hele nevím jak myslíš jiný mikrofon mám notebook a když tam připojím sluchátka s mikrofonem takto dělá stejný zvuk jako bez sluchátek a v mikrofonu není problém.
SmouKy_
-Zkus jiný mikrofon
-Zkus tohle : https://support.steampowered.com/kb_a...-WUOH-3314
-Na TS funguje normálně ?
-Jesti to nevyřešíš myslím že to není tragédie, stejně přes steam nikdo nevolá. :D
chmelda
Citace
SmouKy_ napsal:

-Zkus jiný mikrofon
-Zkus tohle : https://support.steampowered.com/kb_a...-WUOH-3314
-Na TS funguje normálně ?
-Jesti to nevyřešíš myslím že to není tragédie, stejně přes steam nikdo nevolá. :D

To sice nevolá ale mě to právě šumí když chci mluvit do cska
ale dík za rady zkusím

při TS3 mě bratr neslyší takže mi to nejde Sad ale při skype úlpně v pohodě.
Upravil/a chmelda dne 14.10.2015 21:25
ViNceNzoSvK
Takze celkovo prenos z mikrofonu do ostatnych programov okrem skype je bud skresleny, poskodeny, alebo nejde vobec.
Pozrem co by sa dalo spravit este v ovladani zvuku vo windowse.
RuliiKkO
Klikni tam na změnu zařízení, zkus jinou volbu a kdyžtak z5.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
ViNceNzoSvK
Vo zmenách zariadenia je na výber len to čo je zapojené v PC a ak vravel ,že to robí aj s iným mikrákom ,tak to vyzerá na problém vo windowse.
chmelda
Citace
RuliiCeKo_OCze napsal:

Klikni tam na změnu zařízení, zkus jinou volbu a kdyžtak z5.

když na to kliknu tak vyjede tato tabulka

Omlouvám se stala se chyby dnes na TS3 jsem to zkoušel a $kill$ mě slyšel takže to funguje
Upravil/a chmelda dne 15.10.2015 16:37
CzSK
Takže je problém vyřešen?

Zase mi přijde divný že by to bylo Windowsem. Pokud Ti jde mikrofon na TS a na steamu ne, tak je to spíš chyba u Steamu. Nebo to máš špatně nastavené v nastavením u Steamu.
ViNceNzoSvK
Máš pravdu, najskor ale písal ,že mu to nejde ani na TSku, ale ked mu to ide aj tam, tak je to len so Steamom. Tu som hodil odkazi, bolo ich aj viac, ale večinou len ludia pisali že maju podobný problem, ale nikde nebolo riešenie. Na jednej z nich bolo spomenute ,že sa da stiahnuť akýsi "Steam sound fix".
EgoveGL
Máš ntb lenovo a win 10 že ?

Mám ten istý problém. Je to tým, že neni ovladač na dolby audio W10, daj si nazad w8 / w7 alebo v hre nebudeš hovoriť. Iný mikrák nepomôže. Pokial lenovo nedá ovladače tak budeš robot ako aj ja
chmelda
Citace
CzSK napsal:

Zase mi přijde divný že by to bylo Windowsem. Pokud Ti jde mikrofon na TS a na steamu ne, tak je to spíš chyba u Steamu. Nebo to máš špatně nastavené v nastavením u Steamu.

Stema sem odinstaloval a znovu nainstaloval a nepomohlo to

A Ano mám Lenovo a Win 10 ale ted si nevzpomínám jestli mi to dělalo i když sem tam měl win 8 nebo až po přechodu na win 10
CzSK
Citace
chmelda napsal:

Citace
CzSK napsal:

A Ano mám Lenovo a Win 10 ale ted si nevzpomínám jestli mi to dělalo i když sem tam měl win 8 nebo až po přechodu na win 10

V tom případě je to jak píše zde EgoveGL

Citace
EgoveGL napsal:

Máš ntb lenovo a win 10 že ?

Mám ten istý problém. Je to tým, že neni ovladač na dolby audio W10, daj si nazad w8 / w7 alebo v hre nebudeš hovoriť. Iný mikrák nepomôže. Pokial lenovo nedá ovladače tak budeš robot ako aj ja

Všechny Windows nad 7 mají nějaké nedostatky. Nemá smysl přecházet na vyšší verze když nejsou udělané alespoň na 98% správně. Vždy se najde něco, co je lepší/hezčí na vyšších verzích ale to je jen vizuálně, programově je to větší srajda než obvykle. Chce si to počkat nějakou dobu na aktualizaci ovladačů.
EgoveGL
Citace
chmelda napsal:

Citace
CzSK napsal:

Na W8 to nerobilo nakolko na W8/8.1 sú ovladače. Ale na W10 sú neni ovladače ešte pre všetky ntb. Čo máš za typ ntb ?

Žid - Však hej. Niektoré ntb už majú ovladače, ale niektoré nie. Stačí počkať na ovladač a bude ti to fungovať.
chmelda
Mám Lenovo G50-45
EgoveGL
http://support.lenovo.com/us/en/produ...s/DS104089

skús stiahnut toto ak nepomôže tak čakaj na dalši update na dolby advanced
chmelda
Citace
EgoveGL napsal:

http://support.lenovo.com/us/en/produ...s/DS104089

skús stiahnut toto ak nepomôže tak čakaj na dalši update na dolby advanced

stáhnul jsem to a nainstaloval ale nic se nezměnilo
Takže má někdo ještě jiný nápad Sad
RuliiKkO
Já nemyslel tu tabulku, já myslel tu na steamu. V settings na steamu pohledej zvuk a tam si najdi nastaveni mik a změn
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
chmelda
Citace
RuliiCeKo_OCze napsal:

Já nemyslel tu tabulku, já myslel tu na steamu. V settings na steamu pohledej zvuk a tam si najdi nastaveni mik a změn

kdyby jsi měl zájem to semnou teda probrat tak tě mám na skype tak jen napiš a domluvíme se
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%