Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jaký Notebook
chmelda
Edite//:
Jaký notebook je podle vás nejlepší
-Lenovo G50-45
-Acer aspere E1-510P
-Acer aspere V3-572P

mám na výběr jen z tehle 2 notebooku je to nějaká akce od T-mobil
Potřeboval bych poradit jaký si mám koupit notebook mám na vývěr z
Acer aspere E1-510P......13 099,-
Acer aspere V3-572P......16 101,-
Co jsi myslíte jaký notebook má lepší parametry na to aby to utáhlo lepší hry.
Díky za odpovědi
Upravil chmelda dňa 10.12.2015 22:21
RiX
Jestli chceš poradit mezi něčim, co sis už vybral, tak sem přilož rovnou odkazy, když jsem zkopíroval ten první tak mi vyjelo něco, co už ani neni v prodeji..

Nicméně řeknu ti dvě věci. Jestli nutně potřebuješ kupovat ntb a plánuješ na tom něco hrát, tak si připrav rozhodně víc jak 15k.. Kdyby sis za tyhle peníze kupoval pevnej počítač, tak si na tom možná ještě něco na +30 stálejch fps zahraješ, ale u ntb silně pochybuju, za tyhle prachy to nejsou žádný herní stroje, to máš na nějakou kancelářskou práci nebo filmy..
Geroj
Poradím ti len jedno, nekupuj nič lacné, jednak do toho vrazíš peniaze a nebude ti fachať ako su chcel.. pomerne dosť ludí robí túto chybu, kúp si niečo drahšie a budeš mať dlhší čas pokoj.
Tearsko
Drahšie neznamená zaručene lepšie, hlavne ak sa v tom nevyznáš.

V tomto prípade si vyberáš skôr menšie zlo ako lepší notebook. Acery sú všeobecne problémové notebooky hlavne v tejto low end kategórii , ale ak máš možnosť výberu len medzi dvoma modelmi tak je jasné že to bude z nejakej ponuky od nejakého operátora alebo z inej akcie ako robí napríklad telekom pre internet a podobné somariny hlavne ak ide o staré modely a tie sa takto poskytovatelom dobre dopredajú.

Acer aspire E1-510P - podpriemerný procesor, podpriemerná pamäť RAM , intel HD grafika . Základná konfigurácia z pred 5 rokov , toto určite neber, to je na kancelársku robotu.

Acer aspire V3-572G 57Z8 - tiež starší model ak jeto on pretože to označenie si nenapísal úplne presné

Výbava: 2-jadrový Intel® Core i5-5200U 2,20 GHz / 2,70 GHz turbo boost - neoslní ale je použitelný. VIDIA® GeForce® 840M (2 GB) - základ, niečo si na tom záhráš ale zázraky nečakaj je to low end karta. RAM 4 GB / Disk 1 TB HDD- dnes už taká základnejšia konfigurácia.

otázka znela:
Citácia
Co jsi myslíte jaký notebook má lepší parametry na to aby to utáhlo lepší hry

odpoveď : ten drahší samozrejme.

Máš možnosť ísť do iných modelov alebo si teda ohraničený len týmito dvoma ? Nie je to notebook na hry ale to záleží čo všetko chceš hrať. Ak chceš hrať samp , nejaký eurotruck simulator, staršiu fifu či nejaký tomb raider do roku 2013 tak si na tom v pohode aj zahráš ale viac od toho rozhodne nečakaj. Za tie peniaze sa dá získať aj niečo lepšie ak potrebuješ notebook.
Ondrah98
Neaktivní Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov