Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Prehliadač
PaPaBear
Zdravím prosim pomoc stiahol som nejake gta jak sa stiahlo "ok dajaka hovadina" odinstalujem všetko bla bla bla reštartnem nb a jak dam google chrom dajak mu haraši proste ked zapnete google chrom naskoči vam rovno google a tam pišete... no a mne nabehuju dajake ine stranky somariny... bet365 / tipsport atd... a ked dam google a dam napr. superparba tak mi to presune na nejaky ten čudny prehliadač ok da mi to tam kliknem na superparba a zas mi to dajaku kekecinu otvory dik za odpoved a snahu dik Smile
Lee
V rozšířeni prohližeče odendej vše neznámý a pak odinstaluj všechny pochybný programy v Přidat/odebrat programy
PaPaBear
Lee urobil som to čo si pisal (aspoň dúfam Smile ) ale neviem stale načitavaju kekeciny... dal som tam aj domovsku stranku google... nejaky kontakt na teba? napr. skype by som ti to ukazal ked tak neviem niesu to napr. reklamy nepomohol by adblock alebo? keby že pomože ten "prehliadač" sa vola esurf.biz ...
Upravil/a PaPaBear dne 26.12.2015 22:10
CzSK
Ahoj, ozvy se mi na skype: Kostra16. Pokud to nestihneme dnes, tak až po novým roce.
Aqks
Mas nainstalovane vseljake malwary. Mam pocit ze v systemovom nastaveni nemozes listy z prehliadaca odinstalovat, takuto moznost poskytuje napriklad program iObit Uninstaler.

Tu som nieco nasiel - https://malwaretips.com/blogs/remove-...esurf-biz/
PaPaBear
a ako to mám odinstalovat?
CzSK
Neaktivní, skype máš nahoře. Zámek.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku