Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Padanie hry - internet
TheLukee
Zdravíčko chlapci, chcel by som od Vás radu.
Prosím myslím nad 15 rokov ..
Viem, že niektorý z vás už majú skúsenosti s netom ale ja bohužial nie Sad
Mám taký problém, že furt mi padá hra(len do chatu môžem písať, príkazy nereaguju, nenačítava autá ani nové pozície hráčov) ... kvôli internetu.
Ráno od 6 do 7 uplne v poho ale od 8-9 také slabšie, že každu hodku musím relog .. Ale ak už hrám od 10+ tak mi to furt a furt padá ... proste nieje to vôbec načasované len proste portnem na /lv padne, prejdem autom 2km, padne, atd...
Ak som na nete ako teraz 20:00+ tak to ide ako *******, 2 min čakám len na to, aby mi načítalo túto stránku.

Internet máme od: Kaliant s.r.o (kaliant.sk)
= ak sa to bere ako reklama, tak sa ospravedlnujem !
Bývam na dedine, takže nemám také silné pripojenie ako vy.
Môj balíček od nich: Aviat Plus 12** - ten najlepší ...
Taký istý problem mam aj z CSGO ráno ešte pohoda ale poobene je to na****. To už potom sa oplatí hrať len na mobilnom nete a stále to ide lepšie :D. Prosím o radu ako by sa to dalo vyriešiť .. ďakujem.
CzSK
Čest, hoď sem výsledky testu rychlosti internetu.
Další věc, Tobě padne hra jako že ti crashne nebo že ti padne spojení mezi PC a serverem?
TheLukee
Ráno od 8-10 - 10/0.8
10-16 8/0.5
16-20 3/0.2
20-21 1/0.08
Takto +- to víde každý deň.
No neviem k čomu to mám priradiť ...
Proste dostanem lag a po unlagu vidím chat a môžem do neho len písať a čitať z neho.
Príkazi nejdú, nenačítava pozície hráčov a ani aut, priste nikde nič nieje ani CP ani vstupi do nemiek apod ...
CzSK
Zvedni telefon, zavolej poskytovateli a pošli ho na konec světa. Jediný problém je jen u něj. Můžeš to zkusit zmírnit tím (zvýšit rychlost), že vypneš skype apod. programy které ti žerou net.
Aqks
Akeho mas poskytovatela? Mozes nam udat nejaku blizsiu adresu? Staci mesto.
Krowky
Podla ich stránky by si mal mať rýchlosť downloadu 12 Mb/s takže ako ti už povedal CzSK, volaj poskytovatelovi a vysvetli mu čo je vo veci.
Ale už keď vidím to že je pripojenie bezdrôtové tak mám mierne tušenie kde je problém.

A za toto platíš 50 € mesačne?
Ja platím 20 € v telekome za rýchlosť downloadu 20 Mb/s.
FleX_
Kámo to máš proste len slabý net a ak máš mať download 12mb/s a platiš zato mesačne 50€ tak ani nechcem hovoriť ako moc ťa ošklbavajú. Volaj poskytovateli a rieš to btw. Tiež som mal také lagy že mi to laglo a len chat mi išiel cez leto som menil net komplet a už pohoda.
TheLukee
ďiki za radi. Skúsim to. Lock !
CzSK
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů