Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vyber notebooku
TomiSK
Dobrý deň,

Chcem sa spýtať či ten notebook je dobrý na hry.

http://notebooky.heureka.sk/lenovo-id...e/#section

ďakujem za odpovede.
Tearsko
podla toho co chces hrat..starsie hry v pohode ale inak je to slabota , lowend grafika a procesor radsej ani nekomentujem :D neviem ake hry od toho ale ocakavas pretoze je to zakladny notebook
TomiSK
ta žeby išlo gta dobre san andreas a 4 a 5. Asi ta 5 bude sekat ne ?
Tearsko
san andreas v pohode , 4 to neviem to je jednak na pc velmi zle optimalizovana hra a nad 5 to ani neuvazuj o tom to ani nepustis...to nieje herný NTB
kachlYcka
Hahaha gta 5 vubec nerozjedes a gta 4 s lagama.. gta 5 nerozjedes ani kdyby si mel 20ti jadro.. kdyby si tam mel 4jadro se SSD diskem tak tak uz jo ale v zadnem pripade hybridni s 5400rpm a s 2mi jadry :D:D
Youto_Yokodera
Jo ujde.
Morrison321
Ak chceš hrať novšie hry, tak notebook nedoporučujem. GTA 5, tak to na hentakom notebooku dovidenia. Buď si priplať na niečo okolo 700€, alebo potom jedine PC.
Suve
Nedoporučuji AMD pokud nechceš mít tepelnou elektrárnu v domě.Za tuto cenu nemůžeš očekávat dobrý NTB.Když jsem si převedl tak je to v něco kolo 8000 KČ což sám o sobě není NTB na hraní.Můžu se tě zeptat kolik do toho chceš narvat ?
TomiSK
ta dal by som som aj viac ale tak zato aj musí stáť ten notebook za takú cenu keď ho aj kúpim
kachlYcka
Citace
Suve napsal:

Nedoporučuji AMD pokud nechceš mít tepelnou elektrárnu v domě.Za tuto cenu nemůžeš očekávat dobrý NTB.Když jsem si převedl tak je to v něco kolo 8000 KČ což sám o sobě není NTB na hraní.Můžu se tě zeptat kolik do toho chceš narvat ?

Teeechnik, sám jsem testoval o polovinu slabší pc s AMD bez grafiky a s INTEL bez grafiky, vítěz se stal AMD, víš proč ? Protože je více tvořený na hry. Někde je o tom i článek přímo na stránkách GIGABYTE.
CzSK
Příspěvku tu je poměrně dost a nevypadá, že bys chtěl víc rad, takže zamykám. V případě opaku mě kontaktuj do SZ a odemknu.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%