Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Win10
CumShot
Zdravím, mám asi 3 měsíce win10 a dnes se mi zničeho nic odinstaloval headset a nejde nainstalovat .. Zkoušel jsem plno tutoriálů a žádný mi nepomohl .. Opravdu už nevím co dělat, myslíte, že by to mohlo být win10 nebo zvukovou kartou ?
Pandy
Ahoj,
to se mi stávalo taky, ikdyž se mi odinstalovalo něco jiného ale ten problém jsem taky měla, oni ty Windows 10 jsou sice fajn a přehledný, ale pořád ještě některé jejich aktualizace blbnou do ted. Nic méně bude lepší, když si ten Windows znova přeinstaluješ a všechno se ti zase nainstaluje zpět. Já během toho roku co mám WIN 10 tak s tím mám pořád nějaké problémy, ale reinstal nebo oprava systému pomůže, a nebo zkus ještě obnovit system od posledního známého bodu obnovení a to před tou odinstalací headsetu.
Soubory Ti zůstanou neboj. A když ani to nepomůže, tak prostě reinstal celého WIN10. Já už si systém pravidelně přeinstalovávám snad jednou za 14 dní. Takže uvažuji o přechodu zpět na WIN 7..
CumShot
No přemýšlel jsem o win7 taky .. Ale nemohu najít to, kde si to mohu dát obnovit z5 tak když by jsi mi poradila byl bych opravdu rád.
Pandy
napis mi kdyžtak na skype werymex a vyřešíme to spolu pokud ho nemáš tak ti sem napíšu postup Smile
CumShot
No právě skype nemám .. :Dd
Pandy
Pomohlo to , co jsem ti psala v SZ ? Sem předtím nešli přidávat komentáře..
CzSK
Dlouhodobě neaktivní diskuze, zámek. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%