Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Rage / Nejde zapnout PC
imkovrabel
Po zapnutí PC mi to dá:
Groot
No, asi nemáš z čoho nahrať windows xD (ale neviem to na 100%)
Povieš nám čo si robil ? :D
//Teda ako keby si ten windows tam nemal vôbec
imkovrabel
No som ****l do PC tak že z neho začalo dymiť... Aka dal som mu päsťou...
Geroj
Choď do setupu BIOS F10, označ System Configuration, deaktivuj "Secure Boot"PláčuBezpečné alebo zabezpečené bootovanie), potom označ "Legacy" ako "Boot option"Pláčumožnost bootovania), ulož a odíd z BIOSu a vyskúšaj, či to funguje.

Alebo tu máš link, stačí hladať a neničiť si veci.

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook...-p/4606172
imkovrabel
Citácia
Geroj napsal:

Choď do setupu BIOS F10, označ System Configuration, deaktivuj "Secure Boot"PláčuBezpečné alebo zabezpečené bootovanie), potom označ "Legacy" ako "Boot option"Pláčumožnost bootovania), ulož a odíd z BIOSu a vyskúšaj, či to funguje.

Alebo tu máš link, stačí hladať a neničiť si veci.

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook...-p/4606172

Hladal som a videl som to, nešlo to preto som napísal sem.
Groot
Skús preinštalovať windows z USBčka, ak to nejako urobíš :D
imkovrabel
Sa nedá:D btw. Ten PC mám len pol roka..:D
Groot
Citácia
imkovrabel napsal:

Sa nedá:D btw. Ten PC mám len pol roka..:D

Tak ak ho máš v záruke tak zájdi za predajcom, vymysli si nejakú vierohodnú výhovorku :D
imkovrabel
To nepôjde musí sa to dať nejak z domu:D
Geroj
Keď zničíš hardware tak to softwarovo neopravíš, mohol si porušiť úložisko (HDD) kedže SSD otrasom zničiť nejde, mohol si ho len odpojiť, každopádne som zvedavý čo tomu je ;)
Radšej to zanes do opravy.
imkovrabel
Pff.. Ja sa môžem pokúsiť ho otvoriť jeden som už otvoril... A ten má bluescreen jak jeho farba:D
Geroj
Tak to môžeš skúsiť, na vlastné riziko, ke´d píšeš že to dymilo tak je jasné že tam niečo zhorelo, skratovalo, to už ti nereklamujú.
imkovrabel
No bolo cítiť že sa tam niečo spálilo + ma to aj dusilo... Btw raz sa mi to stalo rovnako ale to mi ho ešte zaplo:D
Groot
Takto si to fakt len doničíš, takto ti nijak nepomôžeme ako písal Geroj. musel tam byť skrat, lenže pochybujem, že máš multimeter a budeš "prepípavať" čo ide a čo nie..
Nejaký servis ti pomôže viac ako my tu, žial musíš sa krotiť :D
Groot
Citácia
imkovrabel napsal:

No bolo cítiť že sa tam niečo spálilo + ma to aj dusilo... Btw raz sa mi to stalo rovnako ale to mi ho ešte zaplo:D

Pokial nemáš znalosti z elektrotechniky/elektroniky tak sa v tom radšej ani nehrab...
imkovrabel
Sad jeden PC som už roz**** s agariom... Tento s gtačkom a ďalší bude s cskom?
Groot
Citácia
imkovrabel napsal:

Sad jeden PC som už roz**** s agariom... Tento s gtačkom a ďalší bude s cskom?

Bohužial musíš sa krotiť, nič iné ti neporadíme..
Geroj
Keď si kupuješ notebook na hranie tak musíš počítať s tým že budeš potrebovať chladiacu podložku..
kachlYcka
To bude HDD, protože si ho asi zničil, tak ti najela jen hláška biosu, že nemá kam pokračovat, protože tam jakoby není disk(je zničený).
Geroj
Citácia
kachlYcka napsal:

To bude HDD, protože si ho asi zničil, tak ti najela jen hláška biosu, že nemá kam pokračovat, protože tam jakoby není disk(je zničený).

Nemusí byť nutne zničený, ako píšem, môže byť len odpojený a ten dym mohol isť z kontaktov ktoré sa spájali a rozpájali pri trasení a tým skratovali.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%