Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Icon Error > Web link
Majky_
Zdravím nedávno jsem projížděl PC antivirem (výsledek bez virů)
+ jsem odstraňoval nějaké hry a programy, které jsem nepoužíval je docela dost možné, že jsem omylem odstranil něco, co mi zakázalo zápis registrů.
Je tomu asi tak týden (za tu dobu si myslím, že by se zapsat něco mělo) [Začátekčník v hlubinách systemu windows ]

Nocož, moje plocha + nabídka start vypadá asi nějak takhle
Přikládám i scan registrů

img.tpx.cz/uploads/Plocha_Error.png

Nevíte někdo, co s tím?
Fakt se mi nechce přeinstalovávat win..
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
Masterskills285
ved vysipal si koš ? ked si odstranil veci len do koša tak to pozri tam
Geroj
Master, už by si si mohol prestať nahrabávať príspevky úplne od veci radami, dik.

Majky, ono to skôr vyzerá tak že sa to chce otvoriť pomocou chromu, tieto programy kde sa ti zmenila ikonka fungujú normálne?
Masterskills285
Citace
Master, už by si si mohol prestať nahrabávať príspevky úplne od veci radami, dik.
Tebe to može byt absolutne jedno takže sa staraj o seba na male decko co sa nudi a vypisuje nemam naladu dik Smile
Geroj
Ja sa nudím? Snažím sa tu pomôcť a ty sem a do iných topikov píšeš veci ktoré vôbec nesúvisia s problémom, choď sa pozrieť na pc fórum ako to tam chodí, keby tam napíšeš blbosť ako že ccleaner dáva veci do koša tak ti priletí ban, pretože to je úplná pi...
Takže mi tu nepiš že ja sa nudím, dik.
Groot
Citace
Masterskills285 napsal:

ved vysipal si koš ? ked si odstranil veci len do koša tak to pozri tam

*nemuzu* čo tak si nejaké veci ohladom programov zistiť a celkovej sústave PC a potom začať radiť ? :D :D :D

Skús to podla tohto:
https://support.microsoft.com/sk-sk/k.../kb/322756
Masterskills285
Gerojko pozri sa na toto
Citace
jsem odstraňoval nějaké hry a programy, které jsem nepoužíval je docela dost možné, že jsem omylem odstranil něco, co mi zakázalo zápis registrů.
Ja som to tam napisal preto lebo si to on odstranoval tak je možne že to bude v koši keby to tam nenapisal tak by som to tam nedal Smile
Geroj
Hra a program ktory tam predtym nebol ovplivni ikonky, tak kde sme? U de***** na povale? Trochu rozmýšlaj a píš normalne a nie ako invalid, a aj keby, tak nie je tak blby aby sa do toho koša nepozrel..
Majky_
Citace
Geroj napsal:

Majky, ono to skôr vyzerá tak že sa to chce otvoriť pomocou chromu, tieto programy kde sa ti zmenila ikonka fungujú normálne?

Právě že ne, otevře mi to internet (Chrome) a nabídne mi to stáhnutí ikony, na kterou jsem klikl,. ať už je to steam, malování, TS3 nebo GTA V (hry ze steamu mi jdou normálně - o to víc to nechápu)

Citace
Masterskills285 napsal:

Citace
Tebe to može byt absolutne jedno takže sa staraj o seba na male decko co sa nudi a vypisuje nemam naladu dik Smile

Buď se vyjádři k mému problému, nebo nekomentuj vůbec, nejsem úplnej začátečník, abych odstraňoval ikony do koše a nechal je ve složkách disků...

Citace
Masterskills285 napsal:

Gerojko pozri sa na toto
Citace
jsem odstraňoval nějaké hry a programy, které jsem nepoužíval je docela dost možné, že jsem omylem odstranil něco, co mi zakázalo zápis registrů.
Ja som to tam napisal preto lebo si to on odstranoval tak je možne že to bude v koši keby to tam nenapisal tak by som to tam nedal Smile

Napíšu Ti to teda jinak...

Přes CCLeaner jsem odinstloavával programy a hry, které jsem nepoužíval, je možné, že jsem odinstaloval nějaký program, který zapisuje registry...

Stačí?

Citace
Geroj napsal:

Hra a program ktory tam predtym nebol ovplivni ikonky, tak kde sme? U de***** na povale? Trochu rozmýšlaj a píš normalne a nie ako invalid, a aj keby, tak nie je tak blby aby sa do toho koša nepozrel..

Přesně tak, do koše jsem se koukl, bylo tam asi 30 písniček a dvě složky instalace MTA což s registry nemá nic společného
Upravil/a Majky_ dne 20.04.2016 00:46
Geroj
Ak by ťa moc nesralo že odinštaluješ chrome tak by som to skúsil, uvidíme ako sa to bude chovať vtedy, v inom prípade skús kliknuť pravým - vlastnosti a skus nastaviť nejaku ikonku tomu napríklad, keď nič tak skusim hladať riešenie inde.
Majky_
Citace
Geroj napsal:

Ak by ťa moc nesralo že odinštaluješ chrome tak by som to skúsil, uvidíme ako sa to bude chovať vtedy, v inom prípade skús kliknuť pravým - vlastnosti a skus nastaviť nejaku ikonku tomu napríklad, keď nič tak skusim hladať riešenie inde.

tahle akce mi vyhodí reakci takovou, že místo ikonech chromu, budou ikonky IE
(Jelikož mám jako výchozí prohlížeč G.Chrome)

Spíš mi tam chybí nějakej program, kterej zapisuje registry..

Nebo taky nechám projet PC znovu anticheatem po restartu a uvidíme, ozvu se, jak to dopadlo až to dokontroluje (Nebo spíš až příjdu domu)
Ladik_
Ahoj, sice jsem nečet co ti poradili ostatní hráči vidím jen že se tu hádaj.

Mě to taky dělalo když sem měl W7 otevřel jsem program v jiném spouštěči (nevím jak se to jmenuje :D ) a hodilo mi to celej PC do toho způsobu otevírání

Jeďiné co mi pomohlo bylo obnovení systému do té doby kdy ti to eště nedělalo. GL
MegaBite
Pokud bude chyba v registrech, tak mi přijde jako jediný trochu sice „drastický“ ale určitě účinný řešení reinstalovat systém. Jestli je to špatný názor, tak mi to nevyčítejte, je to jen názor :D
Majky_
Obnovení systému pomohlo Smile

Dík za všechny rady Smile

Můžete Lock!
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?