Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Přetaktování procesoru
JrK
Zdravím mám menší problém chtěl jsem jsi přetaktovat procesor AMD Athlon 64 X2 6000+ v Biosu dřív normálně šel přetaktovat ale když jsem dnes zkusil dat ho třeba na 3.21Ghz tak rovnou se po restartu vypnul nevíte proč ? jak píšu je "určený na vysoký přetaktování" mám jinak 3větraký na každý straně v bedně nevím proč padá. budu rád za každou radu
Groot
Kedy si ho naposledy prepastoval ?
Geroj
Tento procesor som mal, teraz leží v kúte a vyhodil by som ho do koša.. poviem ti že tento procesor ma také problemy s teplotami že taktovať ho je velké riziko, proste sa na to rovno vykašli, neoplatí sa ti to.. toť môj názor.
JrK
Dodko : asi před 5 Měšicemi hodně lidi jí doporučovalo

Geroj : vím no ale nemám jinou možnost mám desku ASRock N68C-GS FX jen na AM2 a AM3 takže nemám na výběr moc vím že jsou amd šmejdí
Geroj
AMD som uznával tiež :D ale je to len lacná náhražka ústredneho kurenia.. prešiel som na intel a spokojnosť nadovšetko a je mi jedno že sa daju taktovať len Kčkové CPUčka, tu u intelu to nepotrebujem, každopádne.. ak chceš taktovať, dobrú dosku a chladenie.. chladenie inak odíde skôr jak Fico z vlády.
Groot
Ako hovorí Geroj, AMD je lacné kúrenie (Zasa nie všetky xD), ale nehádzal by som to hneď do koša.
Skús si vyčistiť PC od prachu a CPU a GPU prepastuj, potrebuješ Čistič teplovodivej pasty, čistič čištiča teplovodivej pasty, teplovodivú pastu a bolo by dobré antistatické rukavice (Nikdy nevieš či niesi nabitý xD)
Alebo to daj odborníkovy :D
Geroj
Neviem ako by sme ti inak poradili, toto je pravdepodobne mimo nás (taktovanie).

Citace
5. Diskuse, která bude neaktivní více než 5 dnů, bude uzamčena. O její odemknutí může zakladatel požádat Moderátora fóra, nebo IT poradce.

Keby niečo SZ. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů