Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

gta3.img
mkj
Cau no, mam problem s reinstalaci gtacka. V gtacku jsem mel drive hozeny svoje vlastni particle.txd no nedavno jsem si chtel cele gtacko reinstalovat abych to mel "ciste" ale po reinstalaci a i manualnim smazani particle.txd se ve hre porad objevoval ten muj vlastni. Tak to je i s gta3.img kde si davam ruzne modely aut, ty co jsem si tam dal drive tam porad jsou, i kdyz na netu stahnu original, nahradim ho, porad se mi v gtacku objevuji ty auta co jsem si tam dal. Je ve vasim vlastnim zajmu mi poradit, nemuzu se zbavit precipovanyho buffala a sandkingu.

//edit: Mam win10, predtim jsem mel 7 a tohle se mi nikdy nestalo, abych preinstaloval cele gtacko a porad tam mel jakoby to predesle.
Geroj
Windows 10 môže mať nejaky poisťovací system ktorý tie veci nemaže, je to možné?
mkj
Citace
Geroj napsal:

Windows 10 môže mať nejaky poisťovací system ktorý tie veci nemaže, je to možné?

Nevim, po odinstalovani gtacka jsem mazal registry sel restart, opet mazal registry, hledal jestli i po odinstalovani danej soubor (particle.txd / gta3.img) nekde nezustal a nic jsem nenasel.
Lee
C:\Users\xxx\AppData\Local

tady smaz slozku rockstar games - gta sa..

popr. tady

C:\Users\xxx\AppData\LocalLow
mkj
ctrlv.cz/shots/2016/05/22/5Qzw.png
Lee
tak pres start %appdata% pak se vrat zpatky...
Tearsko
som mal rovnaký problém , vyriešil to reinstal na iný disk :D , potom po čase rovnaký problém znovu, tak som to hodil na tretí diel disku..
mkj
ani v jedne z tech uvedenych cest slozka rockstargames neni
Baseball
Zdravím, zkoušel jsi jinou složku? Občas to z nevysvětlitelných důvodů zůstane ve složce, pak restartuj PC, také nevím proč to tak je ale pomohlo mi to se snow modem který mi toto dělal.
mkj
Citace
Baseball napsal:

Zdravím, zkoušel jsi jinou složku? Občas to z nevysvětlitelných důvodů zůstane ve složce, pak restartuj PC, také nevím proč to tak je ale pomohlo mi to se snow modem který mi toto dělal.

Pisu to vejs, driv jsem instaloval HD textury do gtacka, a gtacko jsem mel v program files (x86) no a nejak jsem ty textury asi nainstaloval blbe a pokazde kdyz mi melo vybehnout vitejte na serveru superparba mi gtacko zamrzlo, tak jsem sel gtacko kompletne preinstalovat a vubec mi to nepomohlo, vysledek byl porad stejny tak jsem to odinstaloval a zmenil cestu na program files a tam uz se to zmenilo.
RocketLauncherSs
Přeinstalací sice můžeš problém vyřešit, ale pořád Ti po odinstalaci zůstávají soubory, který i když smažeš, pořád jsou v registrech. Abys tohle fixnul, najdi si na netu původní soubor (tj. originál) a nahraď ho třeba programem IMG Tools, nebo na mody GTA San Andreas Mod Installer. Chápeš? Manuálně nahradit to, co Ti ta instalace particlu upravila.
mkj
Citace
RocketLauncherSs napsal:

Přeinstalací sice můžeš problém vyřešit, ale pořád Ti po odinstalaci zůstávají soubory, který i když smažeš, pořád jsou v registrech. Abys tohle fixnul, najdi si na netu původní soubor (tj. originál) a nahraď ho třeba programem IMG Tools, nebo na mody GTA San Andreas Mod Installer. Chápeš? Manuálně nahradit to, co Ti ta instalace particlu upravila.

no to jsem zkousel, normalne pres imgtool jsem si hodil zpet auto a nestala se zadna zmena, porad tam bylo to co predtim
Geroj
WIN 10 = Nedorobený imigrant, 7mičky kým bude podpora, tento OS nemá budúcnosť, aspoň nie je pre mňa, neaktívna diskusia, ja neviem ako ti pomôcť, windows 8 10 neriešim, Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%