Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Skype sdílení
sKiLL
Zdar, chtěl bych se zeptat.
Dřív když jsem zapnul na skype sdílení a zapnul jsem GTAčko, tak šlo vidět na sdílení. Teď když ho zapnu, na sdílení jde vidět jakoby plocha, nebo to co mám zapnutý. Nevíte jak to opravit?
Pandy
Zkusil jsi hru pustit v okně ? ( alt + enter )..
sKiLL
Citace
WerymeX napsal:

Zkusil jsi hru pustit v okně ? ( alt + enter )..

Jasný to mi funguje, ale když si ji dám do okna, opět se mi hra zpomalí na 60fps..
Geroj
Pretože keď máš hru v okne tak ťaháš aj aero takže grafika ide tak na polovicu výkonu.
sKiLL
Citace
Geroj napsal:

Pretože keď máš hru v okne tak ťaháš aj aero takže grafika ide tak na polovicu výkonu.

A dá se to nějak obejít?
Geroj
No neviem, práve mne to fungovalo presne naopak, šlo zdielať len keď som mal v okne a teraz ide aj keď mám na fullscreen.
esx_exiteye
Neni možné že by to bylo třeba rozlišením?

Zkus si rozlišení dát stejné jako máš plochu.. Pokuď stejné máš zkus dát menší.. Nic jiné mě nenapadá.. Smile
sKiLL
Citace
Geroj napsal:

No neviem, práve mne to fungovalo presne naopak, šlo zdielať len keď som mal v okne a teraz ide aj keď mám na fullscreen.

Jak se ti to povedlo, že ti to jde aji když máš fullscreen?
Geroj
Ja neviem, ten skype nejhako bugoval dosť.. a nejako mi to tak ostalo, nič som nenastavoval.
sKiLL
Citace
The_ExIT napsal:

Neni možné že by to bylo třeba rozlišením?

Zkus si rozlišení dát stejné jako máš plochu.. Pokuď stejné máš zkus dát menší.. Nic jiné mě nenapadá.. Smile

Když měním rozlišení, mění se pouze rozlišení plochy, tudíž hra není stále vidět Smile
Geroj
Neaktivne, Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas