Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

PC
FiniX
Ahoj chcel by som sa spýtať dnes som zapal pc a asi po 2-3min keď zapnem niečo ukáže neodpovedá celé sa to sekne čakám asi 15min potom to ide a zas sa to sekne neviem čo sa tým je prosím o pomoc
dpq7WImm8w
Klasický postup, stáhni si AntiMalwareBytes, nainstaluj a spusť scan.
FiniX
Mám stiahnuté a nič nenašlo
dpq7WImm8w
Dělá to při spuštění jakéhokoliv programu, nebo pouze u některých ?
FiniX
Pri všetkých aj napr pri zapnutý startu
dpq7WImm8w
Fajn, instaloval jsi v posledních dnech nějaký program / případně, proběhla nějaká aktualizace systému?
Geroj
Ešte stoji za zmienku aj ADWcleaner ktorý je silnejší ako malware, samozrejme na vlastnú zodpovednosť.
FiniX
Geroj zajtra skúsim keď to zas nebude robiť Detroit nie nič som nerobil večer som pc vypal a na druhý deň to spravilo a ani v poslednej dobe nič také nebolo.
dpq7WImm8w
Zejtra teda napiš, jestli Ti pomohl ten druhý program, případně vymyslíme něco jinýho.
FiniX
Okej tak zajtra píšem
Groot
Nemusí to byť chyba v softwéry, ale aj v hardwéry, je tu predpoklad, že ti niekde na nejakej súčiatke mohlo odpáliť alebo odlepiť zapájkovaný kontakt, nebuchál si snim ? alebo nemal prdušie pohyby ?
FiniX
Dodko nie nič som nerobil mám ho položení na stole a skoro som ním ani nehybem.
dpq7WImm8w
Ano, jedna z možností je, že chyba je v Hardwaru, kdy se Ti prostě nějaký komponent dejme tomu "rozbil" v tom případě Ti nic z toho co tady píšu nepomůže a budeš to muset buď opravit sám, což bych hrubě nedoporučoval, nebo to nechat opravit.

Zamrznutí dle Microsoftu způsobuje deadlock situace mezi procesem Lsass.exe, ovladačem Rdbss.sys a Winsock kernelem, tedy stav, kdy jedna komponenta čeká na dokončení určitého úkolu u druhé komponenty, což však nikdy nenastane, neboť druhá komponenta zase čeká na první.

Pokud se toto stává, je možné si vyžádat od Microsoftu speciální "hotfix" který by daný problém měl ihned řešit a opravit jej. Pokud chceš, zde je odkaz
(Upozorňuji, že instalace a pokus o opravu tímto stylem je na vlastní nebezpečí a nemohu Ti zaručit, že za jeho pomocí problém úspěšně vyřešíš a odstraníš.)
FiniX
Takže obnovenie nepomohlo takto to nejak vypadá keď to sekne https://img.tpx.cz/uploads/IMG_20160824_111025.jpg
Upravil FiniX dňa 24.08.2016 11:12
dpq7WImm8w
Jako, pokud Ti nepomohla ani obnova.. zkusil bych ještě v krajním případě to, co jsem psa já. Pokud ani to nepomůže, chyba bude s největší pravděpodobností na straně HW a to tady opravdu nevyřešíme.
FiniX
No jako to nebudem ani skúšať lebo kým by som to spravil tak by presiel celý deň iba tú obnovu som robil asi 3hod čo sa to sekalo a nenacitalo.
Groot
Podla mna to bude fakt tým HW, pochybujem, že máš doma Multimeter, aby si prepípal kontakty, či idú :D a keďže je to ntb neviem či by si to vôbec rozobral :D
Takže asi to daj niekomu, kto sa vyzná
FiniX
**** na to kúpim nový pc aj tak už tento bol tolko krát opravovaný že sa to neoplatí radšej kúpim nový pc a aspoň utiahne dáke hry môžete lock
Dik všetkým za rady
Upravil FiniX dňa 24.08.2016 15:13
dpq7WImm8w
lock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov