Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Preinstalácia Windowsu
Twixo38
Čaute,

chcem sa spýtať. Dá sa preinštalovať win. bez toho aby som nemal win na flashke/cd? Lebo som je*ko a stratil som to xD Alebo nejak možnosť odstrániť všetky programy ako keby mam uplne nový win.
Nxs
Co máš za Windows? Ve Windows 10:

Nastavení -> Aktualizace a zapezpečení -> Obnovení -> Obnovit počítač do továrního nastavení
Dokonce si můžeš i vybrat, zda chceš zachovat soubory či ne. Smile
i.imgur.com/WHTT459.gif
Filip104
AdamGangster a na windows 7 není taka možnosť ?
Twixo38
Citácia
Filip104 napsal:

AdamGangster a na windows 7 není taka možnosť ?

Toto by som sa tiež opýtal. A mám win 7
Nxs
Na Windows 7 nevím. Neukazuje se ti při zapnutí ntb/pc třeba něco ve stylu ,,Press F7 to recovery"? Je možné že má tvůj ntb/pc nějaký recovery oddíl, bývá to tak.
i.imgur.com/WHTT459.gif
Twixo38
Citácia
AdamGangster napsal:

Na Windows 7 nevím. Neukazuje se ti při zapnutí ntb/pc třeba něco ve stylu ,,Press F7 to recovery"? Je možné že má tvůj ntb/pc nějaký recovery oddíl, bývá to tak.

nie
Nxs
A máš od Win7 product key?
i.imgur.com/WHTT459.gif
Twixo38
Citácia
AdamGangster napsal:

A máš od Win7 product key?

Ako aktivovaný mám, ale stratil som cd s tým klúčom.
Nxs
Prohledej ještě pořádně Google, jak se dá obnovit Win7 do továrního nastavení. A kdyby nic, tak si budeš muset něco stáhnout z netu, ale k tomu tě samozřejmě že nechci navádět.
i.imgur.com/WHTT459.gif
Twixo38
Citácia
AdamGangster napsal:

Prohledej ještě pořádně Google, jak se dá obnovit Win7 do továrního nastavení. A kdyby nic, tak si budeš muset něco stáhnout z netu, ale k tomu tě samozřejmě že nechci navádět.

Okey, už som zistil ako. Skúsim "obnovit Win7 do továrního nastavení", takže môžete lock. Díky za help.
fIoW
Ve W7 není možnost vrácení do továrního nastavení.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Twixo38
Citácia
MaK3_ napsal:

Ve W7 není možnost vrácení do továrního nastavení.

Podla toho čo som našiel, tak je.
xere222222
Mne sa na ntb win 7 sa dal sam na win 10 sam od seba

//pozastaven
Upravil Baseball dňa 24.09.2016 19:53
hormoskunk
Však to nezáleží na windowsu, ale na výrobci notebooku, jestli můžeš obnovit noťas do továrního nastavení... Například já nemám žádnou možnost obnovit systém, tak jsem si stáhl nelegalní NEaktivovanou instalačku a při instalaci jsem tam zadal legální CD klíč, který mám v papírech u noťasu, takže po instalaci to je legální verze a máš to zcela vyčištěné ode všeho. Ovšem nesmíš pak zapomenout si stáhnout ovladače na jednotlivé komponenty aby ti fungovaly, protože u obnovení systému se instalují i ovladače, zatímco u takové přeinstalace to máš vybílené.
Nxs
Citácia
Mne sa na ntb win 7 sa dal sam na win 10 sam od seba

Jak to souvisí? Smile
i.imgur.com/WHTT459.gif
Janci
Páni pozor na obnovenie systému do továrnych nastavení a na preinštalovanie Windowsu. Ono sa to možno nezdá ale také preinštalovanie Windowsu je ovela účinnejšie a efektívnejšie ako obnovenie do továrnych nastavení. Obnovenie v podstate len zmaže dáta z PC a nejakú časť registrov ale inak nejaký bordel to v PC nechá a je to poznať, že systém nebeží tak ako keby bol preinštalovaný.

Čo sa týka tvojho Windowsu, z oficiálnych stránok je možné stiahnuť si Win pre ktorý "máš" tú licenciu, následne z toho si vytvoríš bootovacie médium (USB/DVD) atď....

Problematika strateného licenčného čísla sa dá tiež vyriešiť a to tým, že sa dá zistiť to lienčné číslo v tom ktorom nainštalovanom Windowse. Stačí len googliť...

Vela šťastia, nemal by s tým byť vážnejší problém.
Geroj
Zrejme si to vyriešil Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas