Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chrome reklamy
Zetk0
Zdravím posledný mesiac sa mi to stáva denne asi 50 krát že kliknem hoci kde v prehliadači chrome a vyhodí mi podobné reklami.
img.tpx.cz/uploads/chrome%20reklami.png

Dnes ma to hádže z fb na google a dochádzaju my nervy :D
čo by ste poradili ?
Szelby
Projet PC Antivirusem , měl sem stejný problém , ale mě pomohl až reinstal windowsu. Protože ty viry nemohl ESET najít.
Szelbovsky Cool
Zetk0
Tiež mam eset a pustil som kontrolu práve uvidíme
Gargy
Zkus adwcleaner
Groot
Malware-bytes
MegaBite
Zkus více antivirů, ale co někdy pomůže (vlastní zkušenost), spustit v nouzáku, eset online scanner

Citácia
Projet PC Antivirusem , měl sem stejný problém , ale mě pomohl až reinstal windowsu. Protože ty viry nemohl ESET najít.

Nainstalovaný antivirus už může být napaden a nemusí správně
fungovat.

Mě třeba udělal nějaký vir, že se mi nešlo přihlásit ani do nouzáku a musel sem celý reinstall, ale to je z jinýho soudku, tady jde asi jen o adware :D
twistedTSD
Pokud nic nenajde Eset, zkusil bych třeba Aviru nebo Kaspersky, nebo rovnou něco na adware. Adwcleaner nevypadá špatně.
Ticka
Toto som mal tiež najdi si na googli click on adds alebo cloud adds a ako to odstrániť.
Interstellar
Ja som tiež mal takéto problémy, dokonca presne s tým, čo je na screene, to bet28, alebo sa mi dokonca otvárali aj nové okná s reklamami, potom mi zrazu začalo robiť to, že sa mi akoby zablokoval internet... Fungovalo to tak, že mi písalo, že som pripojený, ale net nešiel, neskôr som si všimol, že je niekto aktívny na mojich emailoch kdezi zo san francisca, neskôr mi dokonca na emailoch aj pomenili heslá, na šťastie som mal aktivované overovacie tel. číslo, takže pohoda, preinštaloval som windows a prestal sťahovať z pochybných trackerov a od vtedy mám klud.

Trackery sú doslova raj pre vírusy a hackerov, radím vám buď sa trackerom úplne vyhýbať, alebo používať dobre známy nemenovaný český tracker, kde som vírus ešte nechytil.
As3
Ahoj, příkládam video, mě to pomohlo když jsem měl Pandoru a ostatní hovadiny, pokud se to bude neustále opakovat že viry se budou karty neustále vytvářet dokola --> Dej PC do továrního nastavení

Video.

Článek.
http://servispckupka.cz/jak_opravit_w...taveni.php
Geroj
Nemáš sťahovať návody na viazanie háčikov z ruských stránok, Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%