Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Amulec apod.
Luky_SVK
Čaute,

mám menší problém pri nejakom sťahovaní sa mi podarilo do PC dostať nejaký vírus Amulec a nejaký WinSnare...
PC som už niekolkokrát prešiel antivírom, vždy to nájde ako trojan hodí do truhly atď., z PC som to tiež odinštaloval, ale keď PC reštartujem vždy je to spať a automaticky to nainštaluje aj Firefox a Chrome... všade vyskakuje kopa reklám apod. somarín.

Ak by niekto vedel poradiť bol by som vám velmi vďačný dosť to spomaluje aj prehliadač samotný.
Mixer
Měl jsem něco podobného s těma reklamama :D a ono se to dalo nějak složite odebrat pres nějakej safe mode no vysral jsem se na to a reinstalovat jsem pc a bylo to
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Interstellar
Na takúto reklamovú chamraď funguje len preinštalovanie OS, keď sa ti to raz dostane do PC, tak sa to zakorení a nedostane to od tial ani antivírus, radšej preinštaluj OS čo najskôr, pretože takéto vírusy môžu niekomu na druhej strane sprístupniť tvoje osobné údaje, pomeniť heslá na google účtoch a podobne, radšej si už teraz na účtoch ponastavuj overovacie telefónne číslo, overovací email nie, pretože ak ti zmenia heslo aj na tom emaile, tak si nahraný.
Alebo jednoducho na počítači deaktivuj internetové pripojenie, vytiahni sieťový kábel a do preinštalovania internet vôbec nezapínaj.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%