Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Monitor Problém
Bakerko
Zdravím vás, dnes som si chcel zahrat CSGO a ked ho zapnem tak napíše na monitoru: no signal. hra beží, počut to v sluchadlách ale monitor nejde nabehnut. skúšal som reštart počítača a nepomohol, mohli by ste mi nejak pomoct? Dakujem velmi pekne
Interstellar
A pokial CS nezapneš, tak monitor ide normálne ? Možno tam máš na CSku nejaké rozlíšenie, s ktorým má monitor problémy, inak neviem...
A skúšal si spúšťať iné hry ako CS ? Myslím také hry, čo majú tiež vysoké nároky na PC. Ak si to ešte neskúšal, tak vyskúšaj nejakú takú hru spustiť, možno sa ti vypne monitor aj pri inej náročnej hre a to bude možno znamenať problém s grafickou.
Bakerko
Monitor nmi normálne ide, iba na hry ako CS, ROCKET LEAGUE mi monitor nejde, inač hry ako SAMP mi ide vpohode,
Interstellar
Takže problémy sú len s graficky náročnejšími hrami... Bude to niečo s grafickou kartou, možno nejaká vada, alebo je proste len slabá na tie hry... to by sa ale síce prejavilo skôr lagmi ako vypnutím monitoru Smile

Tie hry ti pred tým šli alebo si ich len teraz inštaloval ?

Ak ti to pred tým šlo, tak napíš, čo si posledné dni s PC robil, či ti nepísali errory alebo či si sa nevrtal v doske, proste čokolvek.

Pre začiatok ale vyskúšaj podotláčať kontakty, vyčistiť chladič (možno slabo chladí) a skontrolovať teplotu grafickej pri hraní, či sa neprehrieva.
Čo sa týka softvérových problémov, tak s tým ti neviem moc čo poradiť, v tom sa nevyznám, jedine ak reinstall alebo kompatibilita, ale to si myslím nepomôže.
Bakerko
Ahoj, mám grafiku GTX 1080Ti takže slabé to asi nebude kedže predtým mi to išlo na okolo 280fps na Ultra, tie hry mám už dlšiu dobu, včera som inštaloval nový Driver NVIDII ale nič sa nezmenilo.za posledné dny som nič také extra nerobil, ale mám pocit že to nejak súvisi s Geforce Experiemence pretože odkedy som si tam založil učet a sprovoznil Shadow Play (program na natáčanie od NVIDIE) tak mi robi divné veci. 1. prvií krat ked som zapol SAMP s Zapnutým Shadow Playom tak sa mi automaticky nastavilo rozlíšenie 800x600 , hned som si to prestavil na moje 1920x1200 (neviem či existuje 1200 proste nejaka tisicka) a išlo to už potom. Potom som si spustil CSGO a zhasol mi monitor. btw dakujem že si jediný ochotný človek čo sa snaží mi pomoct Smile diky
Interstellar
Určite to môže mať niečo spoločné, ale ako som hovoril, tak čo sa týka softvérových záležitostí, tak na to sa mňa nepýtaj, tomu nerozumiem, skús kontaktovať nejakého IT poradcu, tuším Geroj je poradca.

Ale tak ma napadá, že možno by si mal aktualizovať ovládače, ten program na natáčanie možno potrebuje novšie ovládače.
Bakerko
Dakujem za pomoc, problém vyresen. Muzete lock
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas