Informácie o serveri
Čítať tému
Advanced System Care
|
|
EM1N3M |
Pridané 06.06.2017 15:55
|
Príspevkov: 531
Založený: 08.01.16
|
Zdravím chcel by som sa spýtať na váš názor na program advanced system care či sa ho oplatí stiahnuť alebo naopak je to blbosť. Díky |
|
|
Tearsko |
Pridané 06.06.2017 18:58
|
Príspevkov: 8899
Založený: 07.03.12
|
Tieto prográmky vedia v skutočnosti PC skôr uškodiť ako pomôcť. Môže síce aj opraviť nejaké chyby ale zázraky od toho nečakaj. Osobne som už 2x robil kompletný formát systému po tom čo niekto použil tieto šmejďácke utility a rozdrbal si celý systém. 1 prípad bol konkrétne pre tento program ale v kombinácii s inými . Konkrétne toto rozbilo registre a zablokovalo win. aero a od tejto firmy nejaky iny program na defrag. zase rozbil tomu chalaniskovi disk a musel som ho formátovať. A priamo k tomuto programu - je to od firmy IOBit (v oblasti vírov a čistenia pc známa firmička ktorá sa často nedoporučuje používať) a táto firma vyrába kopec nepotrebných programov ktoré mnohokrát detekujú vymyslené veci a ponúkajú rôzne reklamy na platené verzie programov. Kakždopádne kto s tým nevie robiť si takmer na isto spôsobí len zbytočné problémy v systéme keď si nechá pozapínané všelijaké scannery a automatické čistenie alebo pokliká hocikde.. a podobne Upravil Tearsko dňa 06.06.2017 19:04 |
|
|
EM1N3M |
Pridané 08.06.2017 16:08
|
Príspevkov: 531
Založený: 08.01.16
|
Dobre asi sa na to vykašlem, ďakujem Tearsovi môžte lock .
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.