Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde mi SAMP v2.0
potrebuju_prachy
Zdar.. opět mi to nejde a nemám tušení čím to je.. minulá janciho rada mi pomohla, ale jak říkám.. teď to znovu nejde i s tím nastavením co mi poradil janci.. restartoval sem pc a zase nefunguje.. Prosím o rady.
img.tpx.cz/uploads/prorp.png
Gargy
Čau, zkus přesunout celý adresář Gta San Andreas do nový složky na disku.
potrebuju_prachy
Ahoj, bohužel to nepomohlo. Předtím než mi radil Janci nešel ani uninstal ani singel.. a teď nejde jenom SAMP.. reinstal sem zkoušel jak SAMPU, tak i samotný hry
Gargy
A zkoušel si i nainstalovat v1.0 patch na gtáčko ?
potrebuju_prachy
Žádnej patch sem neinstaloval co vím :o
Gargy
Tak zkus.
potrebuju_prachy
Stále nefunguje
Pegasus
Citácia
Rich napsal:

Aký AntiVirus máš v počítači?

Čítal si vôbec to čo mu to napísalo ? lebo ako to tak vypadá tak asi nie. Keď sa tomu nerozumieš načo to komentuješ ? Tuto si naozaj príspevky nemusíš nahrabávať. Skús si prečítať to čo mu napísalo a prečítaj si znova svoju odpoveď ;).

btw. Neviem čo všetko si robil ale skús GTAčko nainštalovať napr. do nejakej složky na plochu tak ako to mám ja.

i.imgur.com/uN5JlQf.png

"Gargamel" ti radil to preinštalovať na iný disk , tak to skús na plochu alebo skúsiť zmeniť inštalačku GTAčka. Ale ak ti to doteraz išlo tak to bude blbosť.
potrebuju_prachy
Právě mi to šlo a dneska sem restartoval pc a opět to nejde.. vyzkouším co říkáš.

//bohužel pořád nefunguje :/
Baseball
Zkus ten soubor spustit jako správce.
Upravil Baseball dňa 15.01.2018 21:09
potrebuju_prachy
Taky nefunguje.. ani když to upravím ve vlastnostech -> kompatibilita a zaškrtnout spustit tento program jako správce
exyn
Budeš tam mať možno cleo na CarHp alebo neviem,ja som si dal cleo na car hp a tiež mi to nespustilo.Alebo možeš mať taký AntiCheat že ti zablokuje každú maličkosť.Ešte jedna možnosť ak máš mody skus to odinštalovať.
Upravil exyn dňa 15.01.2018 21:23
potrebuju_prachy
Tak to kvůli tomu určo není, protože sem do gta nikdy nedával žádný mody a takový věci.. ale díky za zájem Smile
exyn
Tak to neni možne že ti to ide a na druhý den nie...

To bude AntiVirus
ATomas
Tak zkus preinstalovani hry a nehraban ise v tom. Standartne se ta slozka "GTA - San Andreas" nejmenuje. Popripade spoustet aplikaci s opravnenim spravce. Vypnout antivirak neni nebude odveci
potrebuju_prachy
Už funguje, díky všem.
Janci
Považujem za vyriešené, Lock!

na požiadanie v SZ možno odomknúť.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku