Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

crash při nasednutí
WooPer
Zdravím, mám otázku, z jakého důvodu mi může crashovat hra když nasednu do auta? děje se to tak z 20%.. každé páté nasednutí crash a s tím se hrát vážně nedá.
LSK
Stavalo sa to i mne... stiahol som nove gta a preinstaloval som ho... od vtedy ide vsetko ok
Nowi_CZE
U mě pomohlo spouštět místo pomocí cracku z origo cd, přesto že už se z něj nedala hra instalovat, spouštění mp klienta šlo a vyřešilo mi to mnoho crashů na SP.
zorys
1) Stáhnout Anticrasher
2) Smazat složku GTA SA User Files, dát si všechny mody pryč krom anticrasheru.
3) Pokud anticrasher nepomůže, reinstalovat GTA

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Janci
Ako bolo spomenuté, skús pohladať na internete iný crack, alebo stiahnuť hru z nejakého iného zdroja. Nezabudni potom pri preinštalovaní prečistiť registre (napr. programom CCleaner alebo Revo Uninstaller).

K Zorocusovi: Osobne nie som zástancom názoru, že ak mi niečo nefunguje, budem do toho inštalovať ešte nejaké utility ako anticrasher, ale je to len vec názoru. Ja sa radšej trápim 3 dni s tým aby to šlo nejakou normálnou cestou. :D

EDIT:
Dlhodobo neaktívna téma. Uvažujem ako vyriešenú, na požiadanie v SZ možno odomknúť.
Lock!
Upravil Janci dňa 20.08.2018 08:48
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas