Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Samp na win 10
Masterskills285
Zdravím mám windows 10 nainštaloval som si čisté gta sa a nainštaloval som samp. Sampko my nešlo spustiť tak som dal kompatibilitu a zapne sa v pohode. ale keď dám ESC a tuknem Mapu tak my celé crashne. alebo keď hrajem dám /afk a tuknem windows aby sa mi stiahlo a potom ho tuknem že sa chcem doňho vrátiť tak sa to zamrzne až tak že musím reštartovať pc. čím to môže byť ?
HARS
Citácia
Masterskills285 napsal:

Zdravím mám windows 10 nainštaloval som si čisté gta sa a nainštaloval som samp. Sampko my nešlo spustiť tak som dal kompatibilitu a zapne sa v pohode. ale keď dám ESC a tuknem Mapu tak my celé crashne. alebo keď hrajem dám /afk a tuknem windows aby sa mi stiahlo a potom ho tuknem že sa chcem doňho vrátiť tak sa to zamrzne až tak že musím reštartovať pc. čím to môže byť ?

Ahoj, hra už bohužel neni nejnovější a tak už to prostě nejede uplně jak by mělo. Jediné co ti asi mohu doporučit, je AntiCrasher. Já ho mám a celkem to pomohlo. Stále to sice párkrát spadne, ale už to není tak časté, jako bez něj.
Masterskills285
Super a vieš mi poslať link alebo povedať odkial si ho stiahol ? nech nedostanem vírus
HARS
Já mam tento http://gtainside.com/en/sanandreas/mo...-mp-0-3-7/, ale potřebuješ k tomu CLEO. Viz http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=82259
Janci
Nie som si istý, ale myslím že predovšetkým problémy s otvorením mapy a následným pádom hry sú velakrát spôsobované zlým crackom. To by bola asi prvá vec, ktorú by som skúsil zmeniť. Potom možno ešte nejaké iné nastavenie kompatibility (gta_sa a aj SAMP). Ak to nepomôže, tak preinštalovanie GTA, napríklad skúsiť hru z iného zdroja a hlavne je potrebné (vo Win 10) všetko spúšťať ako administrátor. Takže ak aj inštaluješ GTA San Andreas, tak spúšťať inštalačku ako administrátor a potom následne nastaviť aj spúšťanie gta_sa a SAMP.

Samozrejme ten Anticrasher skúsiť môžeš, ale ja osobne s podobnými vecami skúsenosti nemám a nerád inštalujem do hry nejaké iné veci. Určite ale daj vedieť, či niečo pomohlo.
Masterskills285
čauko takže anticrashera som tam dal a sampko my už vôbec nešlo :D skúsim čo si mi napísal ty a poviem že čo a jak :D inak hru nemám cracklú ale proste niekdo čo ju nainštaloval my ju poslal.
Janci
Citácia
Masterskills285 napsal:

čauko takže anticrashera som tam dal a sampko my už vôbec nešlo :D skúsim čo si mi napísal ty a poviem že čo a jak :D inak hru nemám cracklú ale proste niekdo čo ju nainštaloval my ju poslal.

Práve to môže byť ten problém. Stiahni si inštalačku hry a crack a nainštaluj si to normálne do PC. Potom tiež SAMP klienta. Ešte predtým ale nezabudni odinštalovať súčasnú verziu hry ktorú máš v PC a SAMP klienta, najlepšie aj vyčistiť registre programom CCleaner alebo Revo Uninstaller.
ATomas
Citácia
Jediné co ti asi mohu doporučit, je AntiCrasher.

To je asi stejna blbost jako prohlasit aby si vzal lek proti nemoci aby nemohl onemocnet. Z logiky veci nesmysl.
Janci
Citácia
ATomas napsal:

Citácia
Jediné co ti asi mohu doporučit, je AntiCrasher.

To je asi stejna blbost jako prohlasit aby si vzal lek proti nemoci aby nemohl onemocnet. Z logiky veci nesmysl.

Máš aj niečo k veci alebo si prišiel len offtopicovať? Asi si dlho nemal ban na webe. B)

EDIT:
Uvažujem, že ATomas je už za tú dobu prevychovaný, problém zakladateľa diskusie vyriešený a tak sa to tu môže bez problémov uzavrieť.

Lock!
Upravil Janci dňa 20.08.2018 09:02
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas