Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vypnutí PC po zapnutí SA-MP
Ybe
Zdravím,
Od dnešního rána mám takový problém, jakmile zapnu SAMP, tak zhruba po 5-10 minutách dostanu 3 mikro-záseky a vypne se mi celý PC.Přitom když zapnu singleplayer, nevypne se ani po 2 hodinách.Teploty jsem měřil a nepřekročili 60 stupňů takže o přehřívání se nejspíš nejedná.
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo někdy neměl podobný problém, či jak to vyřešit.

Přeinstalovat jen MP, pak i celé GTA jsem zkoušel, bez výsledku.

Díky za případné rady.
destiny-
mozno sa ti odpalila nejaka suciastka
Ybe
No jasný, ale to by nešel ani ten singleplayer,ne? Je to technicky stejná hrá, jen MP má pár věcí navíc, nebo se pletu ?
asthenic
Je nejaka zvysena aktivita na disku/cpu pocas toho ako prebieha proces samp-u? Pocas spustenej hry len zapni spravcu uloh, ci sa tam nedeje nieco zle.
Waldos
To je ochrana pred tým, aby si strácal čas na tomto portáli :D
Ybe
Citace
funnky_ napsal:

Je nejaka zvysena aktivita na disku/cpu pocas toho ako prebieha proces samp-u? Pocas spustenej hry len zapni spravcu uloh, ci sa tam nedeje nieco zle.

Zkusil jsem a nepříjde mi, že by se tam dělo něco zlého, ale nevyznám se v tom..
Na levo bez v pravo se SAMPem.
Janci
Ak problém stále pretrváva, vyčistil si pri preinštalovaní registre? Napíš akú máš PC zostavu, máš tam SSD alebo klasický disk? Skúsil by som defragmentovať v prípade klasiky (po úplnom odinštalovaní a prečistení PC).

Možno čo mi ešte okrem preinštalovania Winu napadá, je práve obnovenie PC do nejakého bodu, kedy sa problém nevyskytoval. Samotné "tvrdé" vypnutie PC počas spustenej aplikácie môže byť pomerne vážny problém.

Daj vedieť, či problém pretrváva, prípadne čo ti pomohlo ak si to vyriešil.

EDIT: Užívateľ a rovnako aj diskusia je na webe dlhodobo neaktívna. Problém považujem za vyriešený. Po požiadaní do SZ je možné diskusiu odomknúť.

Lock!
Upravil/a Janci dne 25.09.2018 08:08
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas