Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

explorer.exe
sKiLL
Zdar,
poslední dny mám problém s tím, že když zapnu hru a chci např. alt-tabnout nebo cokoliv dělat na ploše, tak nemůžu a musím buď zapnout, nebo restartovat explorer.exe (Průzkumník Windows), ale nic jsem si nenastavoval, aby se vypínal a celkem mi to už vadí, kdyby někdo věděl, kde to vypnout, nebo nastavit, aby se nevypínal, tak budu rád za rady.

Můj OS: Windows 10 Home, verze 1803 (build 17134.112)
carbon
Od doby co jsem aktualizoval windows (asi 1týden zpět) mi to taky dělá.. typoval bych že to je chyba ve windowsu. Jestli přijdeš na to jak to opravit dej mi prosím vědět :D
sKiLL
Citace
carbon napsal:

Od doby co jsem aktualizoval windows (asi 1týden zpět) mi to taky dělá.. typoval bych že to je chyba ve windowsu. Jestli přijdeš na to jak to opravit dej mi prosím vědět :D

Přišel jsem s tím právě sem, už jsem aji hledal, ale všude bylo, že to je na zlepšení FPS atd. ale dělalo to prý takhle automaticky na Windows 7 a Vistách v nějakém 3D módu, ale ani jedno nemám :D
MegaBite
Je možné, že se ti dostal do Oken malware, který napadl explorer.exe. Jsi si jistý, že máš systém bez viru?

Teď mi ještě napadlo, že bys mohl zkusit obnovit systém přes záchytný bod, abys zjistil, zda-li to neudělala nějaká aktualizace systému.
sKiLL
Nějak jsem to fixnul, protože jsem král, takže vyřešené, můžete hodit Lock!.
Domes
Lock!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%