Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Mobil
Kacka
Zdravím, chtěla bych pomoct jaký mobil koupit android protože jsem měla Samsung J 5, ale blbo volaní.. Teď mám Xiami Redmi Note 4 Global, ani jednou mi nespadl na zem a taky mi odchází vždycky po roce, tak se ptám tu, který mobil mi doporučíte, děkují Smile
reinz
cenovka?
asthenic
Redmi Note 4 Qualcomm mám tiež, a nemôžem si ho vynachváliť, takže je to od kusu. Je milión možností. Môžeš pokračovať s Xiaomi (Redmi Note 5, Mi 8, Mi Max), neurobíš chybu. Môžeš skúsiť Xperiu XZ2, 5Z.. Dobrá značka je tiež Nubia, no na CZ/SK trhu je zatiaľ neznáma a podpora je tým pádom nízka.
Kacka
Cenovka tak 5-10 K, tak aby to vydrželo Smile no mě odchází Xiami redmi 4 Note obrazovka a seká se mi právě
d0g_
Skúsiť môžeš aj niečo od honoru napr. Honor 9
HARS
Huawei P20 lite seženeš kolem 7k. Já ho mam a maximální spokojenost.
Kacka
Hars a jak dlouho ho máš? Protože mě nikdy nespadne mobil na zem, ale vždycky mi vydrží rok a za rok mi odejde Honor to je něco jako huawei nebo podobné, že?
HARS
Huawei a Honor je v podstatě jedna značka... Mam ho přes půl roku a už letěl několikrát, ale jediný co, tak mi praskly skleněný záda, ale to protože jsem blb a nekoupil jsem si kryt...
Kacka
Jen jsem se dívala na recenze u Honora a ten má takový blbý ještě nějaké značky? Smile Jinak díky moc všem! Mám z čeho vybírat :D
reinz
pokud ti nevadi mensi displej a ios, sel bych v ty cenovce do iphone se, jinak android do nejakyho xiaomi jak psal noob, jen redmi note 5 ma snad 6" displej, takze do jedny ruky to neni pohodlnej mobil, kdyz si nezapnes rezim ovladani jednou rukou
Arbys
zivotnost telefonu moc nezalezi na tom, jestli ti spadne na zem, tim se ti spis jednorazove rozbije - zalezi to na tom, kolik v nem mas zbytecnych aplikaci, kolik ti jich bezi naraz, jak casto a jak dlouho ho nabijis, proste jak se o nej staras - jinak ja mam ted redmi 5 plus, ktery jsem kupoval pred asi 4 mesici za 5k a jsem spokojen, staci mi - ale jinak ostatni doporucne telefony jsou taky OK
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Kacka
Já se o tento taky stárám dobře, ale prostě mě zlobí ale děkuji moc, mrknu na něj Smilemůžete lock, děkuji všem.
Janci
Zakladateľovi diskusie bolo odpovedané.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
5 Hlasov
36%
Budu s rodinou.
2 Hlasov
14%