Informácie o serveri
Čítať tému
Zavést?
Ano 0 Hlasov
Ne 1 Hlas
Počet hlasov: 1
Zaciatocnik
|
|
Filko |
Pridané 18.09.2018 15:13
|
Príspevkov: 4
Založený: 17.09.18
|
Zdravím, akurát začínam s GTA MP. Vcera som to hral s kamaratom uplne v pohode no dnes ked som si chcel hru zapnut, nejde mi. skusal som aj cel link aj cez .exe .. vyskocí mi tabulka dam play chvilku (pol sekundy) prebehne "koliecko" okolo myšky a nič sa nedeje. internet mam dobry, skusal som csko, islo mi (mam cudziu vpn kvoli intraku). Viete mi poradiť ? dik |
|
|
Disco |
Pridané 18.09.2018 15:18
|
Príspevkov: 1362
Založený: 17.07.15
|
Ahoj, zkus jít do dokumentů, tam GTA SA User Files a smaž gta_sa.set. |
|
|
Rich |
Pridané 18.09.2018 15:44
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
V prvom rade je to v zlej sekcii, toto patrí do sekcie Diskuze o PC. Mimochodom ak ti nepomôže to, čo písal hore D1sc0_, tak skús si dať priečinok s GTA ( teda celú hru ) do iného disku, to ti môže pomôcť, podobný problém som mal aj ja. Pekný deň. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
reinz |
Pridané 18.09.2018 16:04
|
Príspevkov: 683
Založený: 23.04.12
|
smaz gta_sa.set v gta san andreas user files, pokud to nepomuze, zkus jiny crack (google - cracked gta_sa.exe)
since 2012 |
|
|
Filko |
Pridané 18.09.2018 16:53
|
|
Dakujem, stacilo presunut na iny disk este raz dik ... od rana sa s tým seriem uz som stiahol aj new vpn .. atd |
|
|
Filko |
Pridané 18.09.2018 20:05
|
|
Zdravim , zase to nejde .. nechapem ... kde vymazem to gta_sa.set ... to som nikde nenasiel.. iba normal gta_sa.exe ... (co je vlastne SP) Ci to je ono ? |
|
|
asthenic |
Pridané 18.09.2018 20:13
|
Príspevkov: 1512
Založený: 29.06.12
|
SP - superparba gta_sa.set najdes v dokumentoch - GTA San Andreas User Files Hlavne nechod na zahranicny VPN hosting lebo obmedzeni admini na SP za to banuju ludi, ak mas slovensku alebo cesku IP tak si v poho |
|
|
ATomas |
Pridané 18.09.2018 20:26
|
Príspevkov: 6017
Založený: 19.02.11
|
Spis si skontrolovat internetove pripojeni. Pripojeni pres VPN muze tento problem zpusobovat. |
|
|
Janci |
Pridané 25.09.2018 08:45
|
Príspevkov: 1226
Založený: 29.01.12
|
Citácia ATomas napsal: Skôr nemôže, pretože ak by mal problém s pripojením, tak by mu to hru spustilo, ale na server by sa nemusel pripojiť. Skús odinštalovať kompletne celú hru, prečistiť registre (CCleaner, Revo Uninstaller) a dokumenty a následne znovu nainštalovať. Inštalačku GTA aj SAMP spúšťaj ako správca. Myslím si, že problém kedy ti vlastne PC nespustí aplikáciu sa bude týkať kompatibility aplikácie s PC a nie internetového pripojenia. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články